Pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light, els nutrients que necessita per a una vida saludable i sense sobrepés.

Pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light

13 de setembre de 2018

Els gats esterilitzats tenen uns requisits d'alimentació molt específics. Ara li pots oferir el pinso adequat per a les seues necessitats nutricionals amb Compy Supreme gats esterilitzats-Light de Mercadona.

Este pinso Compy està elaborat de manera específica per als gats esterilitzats que, en general, tendixen al sobrepés perquè el seu metabolisme els incita a augmentar la ingesta d'aliment, a més que tenen menys necessitats energètiques.

Per això, el pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light té els nutrients diaris necessaris per a la mascota de la casa, al mateix temps que l'ajuda a controlar el pes.

Ingredients del pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light

L'alimentació és un dels principals elements que ajuden al fet que un gat disfrute d'un estat saludable durant molts anys. Per això el pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light ha l'han desenvolupat veterinaris experts en nutrició d'animals de companyia, que han identificat els ingredients necessaris per a estos animals.

Compy Supreme gats esterilitzats-Light té els ingredients següents:

  • Pollastre fresc: font de proteïna molt digestible i, a més, saborosa per a motivar la gana del gat. Servix per al manteniment de la seua massa muscular.
  • Oli de peix: font de DHA, un àcid gras essencial, que ajuda a mantindre la funció cognitiva del cervell.
  • Ordi integral hidrolitzat: Consistix en un carbohidrat d'assimilació lenta. Juntament amb l'arròs integral, aporta la quantitat necessària de fibra a la seua dieta.

Gats esterilitzats o amb sobrepés: Guia d'alimentació

Els gats que s'han esterilitzat o que patixen sobrepés requeriran una quantitat diària de menjar en funció tant del pes que tenen com de factors fisiològics, com ara la raça, l'activitat que fan o algunes condicions ambientals.

A més d'identificar la quantitat diària recomanada per a la mascota, també és recomanable repartir l'aliment entre 2 i 3 preses al llarg del dia, per a garantir una alimentació equilibrada.

Pienso Compy Supreme Gatos Esterilizados Tabla Valenciano

Si s'ha d'introduir un nou pinso en la dieta de l'animal, cal tindre en compte que els gats són molt sensibles a estos canvis. Alguns animals fins i tot el rebutgen, o donen lloc a casos de diarrea o vòmits, quan el canvi d'alimentació és massa brusc.

La millor manera d'introduir un nou pinso en la seua alimentació és fer-ho de forma gradual, amb la reducció progressiva de la seua alimentació actual i afegint el nou aliment durant la primera setmana, fins que es convertisca en la seua alimentació exclusiva.

Qualitat del pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light

El pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light no només oferix la millor alimentació específica per a les necessitats d'estos animals, sinó que a més té tots els beneficis afegits que oferix la qualitat del pinso Compy:

  • FOS i parets de llevats (MOS i B-Glucans): servixen per a afavorir el sistema immunològic de l'animal.
  • Taurina: aportació extra d'este ingredient, útil per a un millor funcionament i desenvolupament de la visió i del cor.
  • L-Carnitina: ajuda a controlar un pes adequat i minimitza l'acumulació de grassa corporal en els gats.
  • Biotina, coure i zinc quelat: els millors ingredients per a mantindre la salut del pèl i la pell de l'animal.
  • Extractes de cítrics, vitamina C i vitamina E: antioxidants que reforcen els mecanismes de defensa naturals.
  • Yucca schidigera i FOS: reduïxen l'olor d'excrements i orina.

Amb el pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light oferiràs al teu gat esterilitzat la millor alimentació, amb la qual pots evitar que tendisca al sobrepés i amb tots els nutrients necessaris perquè disfrute d'un bon estat de salut.

Otras recomendaciones

Un gat esterilitzat tendix a reduir l'activitat física diària. Per a garantir que estiga actiu i feliç, motiva a fer exercici la teua mascota per a augmentar la massa muscular i el gasto energètic que evitarà el sobrepés. També es recomana una raspallada adequada per a eliminar pèls morts i evitar boles de pèl. Per descomptat, no oblides visitar regularment el veterinari per a garantir que l'animal té un bon estat de salut.

Per als gats amb tendència a les boles de pèl, prova el nou pinso Compy Supreme boles de pèl amb fibres naturals, que motiven l'arrossegament i l'expulsió de pèls ingerits.

En el cas que el teu gat patisca sovint càlculs urinaris, oferix-li el pinso Compy Supreme Tracte urinari, amb una fórmula especial que reduïx l'aparició d'estos problemes.