Pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light, els nutrients que necessita per a una vida saludable i sense sobrepés.

Pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light

13 de setembre de 2018

Els gats esterilitzats tenen uns requisits d'alimentació molt específics. Ara li pots oferir el pinso adequat per a les seues necessitats nutricionals amb Compy Supreme gats esterilitzats-Light de Mercadona.

Este pinso Compy està elaborat de manera específica per als gats esterilitzats que, en general, tendixen al sobrepés perquè el seu metabolisme els incita a augmentar la ingesta d'aliment, a més que tenen menys necessitats energètiques.

Per això, el pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light té els nutrients diaris necessaris per a la mascota de la casa, al mateix temps que l'ajuda a controlar el pes.

Ingredients del pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light

L'alimentació és un dels principals elements que ajuden al fet que un gat disfrute d'un estat saludable durant molts anys. Per això el pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light ha l'han desenvolupat veterinaris experts en nutrició d'animals de companyia, que han identificat els ingredients necessaris per a estos animals.

Compy Supreme gats esterilitzats-Light té els ingredients següents:

  • Pollastre fresc: font de proteïna molt digestible i, a més, saborosa per a motivar la gana del gat. Servix per al manteniment de la seua massa muscular.
  • Oli de peix: font de DHA, un àcid gras essencial, que ajuda a mantindre la funció cognitiva del cervell.
  • Ordi integral hidrolitzat: Consistix en un carbohidrat d'assimilació lenta. Juntament amb l'arròs integral, aporta la quantitat necessària de fibra a la seua dieta.

Gats esterilitzats o amb sobrepés: Guia d'alimentació

Els gats que s'han esterilitzat o que patixen sobrepés requeriran una quantitat diària de menjar en funció tant del pes que tenen com de factors fisiològics, com ara la raça, l'activitat que fan o algunes condicions ambientals.

A més d'identificar la quantitat diària recomanada per a la mascota, també és recomanable repartir l'aliment entre 2 i 3 preses al llarg del dia, per a garantir una alimentació equilibrada.

Si s'ha d'introduir un nou pinso en la dieta de l'animal, cal tindre en compte que els gats són molt sensibles a estos canvis. Alguns animals fins i tot el rebutgen, o donen lloc a casos de diarrea o vòmits, quan el canvi d'alimentació és massa brusc.

La millor manera d'introduir un nou pinso en la seua alimentació és fer-ho de forma gradual, amb la reducció progressiva de la seua alimentació actual i afegint el nou aliment durant la primera setmana, fins que es convertisca en la seua alimentació exclusiva.

Qualitat del pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light

El pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light no només oferix la millor alimentació específica per a les necessitats d'estos animals, sinó que a més té tots els beneficis afegits que oferix la qualitat del pinso Compy:

  • FOS i parets de llevats (MOS i B-Glucans): servixen per a afavorir el sistema immunològic de l'animal.
  • Taurina: aportació extra d'este ingredient, útil per a un millor funcionament i desenvolupament de la visió i del cor.
  • L-Carnitina: ajuda a controlar un pes adequat i minimitza l'acumulació de grassa corporal en els gats.
  • Biotina, coure i zinc quelat: els millors ingredients per a mantindre la salut del pèl i la pell de l'animal.
  • Extractes de cítrics, vitamina C i vitamina E: antioxidants que reforcen els mecanismes de defensa naturals.
  • Yucca schidigera i FOS: reduïxen l'olor d'excrements i orina.

Amb el pinso Compy Supreme gats esterilitzats-Light oferiràs al teu gat esterilitzat la millor alimentació, amb la qual pots evitar que tendisca al sobrepés i amb tots els nutrients necessaris perquè disfrute d'un bon estat de salut.

Otras recomendaciones

Un gat esterilitzat tendix a reduir l'activitat física diària. Per a garantir que estiga actiu i feliç, motiva a fer exercici la teua mascota per a augmentar la massa muscular i el gasto energètic que evitarà el sobrepés. També es recomana una raspallada adequada per a eliminar pèls morts i evitar boles de pèl. Per descomptat, no oblides visitar regularment el veterinari per a garantir que l'animal té un bon estat de salut.

Per als gats amb tendència a les boles de pèl, prova el nou pinso Compy Supreme boles de pèl amb fibres naturals, que motiven l'arrossegament i l'expulsió de pèls ingerits.

En el cas que el teu gat patisca sovint càlculs urinaris, oferix-li el pinso Compy Supreme Tracte urinari, amb una fórmula especial que reduïx l'aparició d'estos problemes.