Les nostres noves Pipetes per a gats t'oferixen una protecció òptima contra insectes per a la teua mascota, amb components totalment naturals.

Noves Pipetes per a gats de Mercadona, amb components naturals

19 de juliol de 2018

Les Pipetes per a gats de Mercadona són una alternativa natural d'alta eficàcia per a la protecció dels nostres felins favorits contra insectes i malalties.

La cura i la higiene de les mascotes és cada vegada més important en la nostra societat i els propietaris responsables ha de vetlar per una protecció contra els insectes de la major qualitat per al gat.

Pipetes per a gats de Mercadona

Les Pipetes per a gats constituïxen un tractament preventiu amb una fórmula exclusiva i avançada amb tres components antiinsectes d'origen totalment natural que protegix les nostres mascotes de les picades de puces, caparres, àcars, polls i mosquits.

Composició

Les Pipetes per a gats contenen tres components totalment naturals:

 • Extracte de nim: insecticida natural eficaç contra puces, caparres i mosquits.
 • Geraniol: insecticida natural molt eficaç per a repel·lir les puces que piquen els gossos i els gats i també contra les caparres.
 • Oli de lavandí: repel·lent especialment eficaç contra tot tipus de mosquits.

Propietats

Propietats d'estes pipetes repel·lents d'insectes per a gats:

 • La combinació d'estos tres components naturals assegura una protecció contínua i segura contra insectes des del primer moment de l'aplicació, ja que són components actius molt eficaços.
 • La densitat del producte està estudiada per a una perfecta aplicació sense vessaments ni pèrdues.
 • Una vegada aplicat el producte, protegix tota la zona superior del cos de la mascota des del cap fins a la cua.
 • S'ha reduït l'olor del producte en les pipetes de gats per a evitar qualsevol rebuig després de l'aplicació del producte.

Diferències amb pipetes amb components químics

Las Pipetes per a gats oferixen un tractament preventiu i repel·lent tan eficaç com les pipetes basades en components químics, però tenen els avantatges següents:

 • A diferència de les pipetes amb insecticides químics, no es dosifiquen per quilogram de pes.
 • Cada pipeta conté 1,5 ml de producte, quantitat suficient per a protegir gats de qualsevol raça i grandària.
 • Es poden aplicar per a protegir cadells a partir dels dos mesos.
 • Es poden aplicar durant tot l'any, sobretot per a previndre les picades de qualsevol tipus d'insectes, ja que en nombroses zones de la costa mediterrània actuen durant tot l'any.

Dosificació

Estes pipetes protegixen el teu gat durant 30 dies amb l'acció repel·lent d'insectes.

Només en el cas que el gat es trobe en zones de risc, es recomana l'aplicació d'una pipeta cada 15 dies.

Mode d'aplicació de les Pipetes per a gats

El nou envàs de les Pipetes per a gats està dissenyat per a una aplicació absolutament precisa. El tap giratori amb tancament de seguretat preserva el contingut de la pipeta fins al moment de l'aplicació. Només cal seguir estos passos senzills:

 • Mantenim la pipeta en posició vertical sense estrényer-la.
 • Girem i retirem el tap.
 • Si el pelatge és llarg, el separem amb els dits per a arribar a la zona de la pell amb la punta de la pipeta i apliquem el producte entre els dos omòplats (a la zona posterior de la nuca). Aplicarem el contingut de la pipeta en dos vegades, fins que la buidem totalment.

Evita que la teua mascota es convertisca en un niu d'insectes amb les noves Pipetes per a gats de Mercadona!

Altres recomanacions

El teu gat té problemes amb les boles de pèl? La gamma de pinsos Compy per a gats amb carn i peix fresc incorpora una nova varietat específica per al control de les boles de pèl.

El Pinso Compy Supreme Tracte Urinari és un pinso per a gats adults dotat d'una fórmula especial per als gats amb tendència a la formació de càlculs urinaris.