Noves fórmules als pinsos Compy de Mercadona.

Noves fórmules de pinsos Compy de Mercadona per a Gossos de Races Mitjanes i Grans

26 de abril de 2017

Dins dels productes Compy de Mercadona pots trobar els pinsos per a gossos adults: “Compy Adults amb Pollastre i Cereals” i “Compy Adults amb Bou, Pollastre, Verdures i Arròs”. Les seues noves fórmules han sigut desenvolupades per veterinaris experts en nutrició per a satisfer les necessitats nutricionals del teu gos i amb tot el sabor que requereix perquè gaudisca del seu menjar.

Nou Compy de Mercadona per a Gossos adults amb Pollastre i Cereals

El nou pinso Compy de Mercadona amb Pollastre i Cereals és un aliment complet per a gossos de races mitjanes i grans. Ara amb més proteïnes, grasses i vitamines per a ajudar a l'enfortiment dels ossos, a mantindre un pèl brillant i saludable, així com un organisme en equilibri i harmonia per a la teua mascota.

La seua nova fórmula és:

  • Més saborosa: Amb pollastre com a font de proteïna digerible i saborosa que ajuda al manteniment de la massa muscular del teu gos.
  • Més energètica: S'ha incrementat el contingut en greix de la recepta original aportant més energia i vitalitat per a una vida activa i plena.
  • Més concentrada: Com que la nova recepta està més concentrada, el teu gos estarà perfectament alimentat ingerint una dosi més reduïda.
  • Amb més vitamines i minerals: També s'han afegit més vitamines i minerals:

- Vitamina A, important per a la visió, la salut de la pell, la reparació dels teixits i necessària per al correcte desenvolupament de l'esquelet i la fertilitat de l'animal.

- Vitamina D3, també coneguda com a “vitamina del raquitisme”, és molt important per als ossos i dents ja que regula el metabolisme del fòsfor i del calci.

- Vitamina E, que actua com a antioxidant cel·lular i ajuda a mantindre un sistema immunitari fort.

- Vitamines del grup B, fonamentals en el metabolisme dels greixos, carbohidrats i altres processos metabòlics. Permeten que el gos tinga una major vitalitat i millor aprofitament dels nutrients.

- Zinc, fonamental per a la cura del pèl, pell i ungles.

Nou Compy de Mercadona per a Gossos adults amb Bou, Pollastre, Verdures i Arròs

Amb formes, textures i gustos diferents, la nova fórmula del pinso multipartícula Compy Adults amb Bou, Pollastre, Verdures i Arròs té una gran varietat de sabors com bou, pollastre, pèsols, dacsa i arròs, per la qual cosa resulta un aliment saborós i ofereix una dieta equilibrada i completa:

  • Gran sabor: Amb formes, textures i gustos diferents perquè el seu gos gaudisca d'una gran varietat de sabors com bou, pollastre, pèsols, dacsa i arròs al mateix plat.
  • Més energia: amb un contingut en greix major que aporta més energia i vitalitat per a una vida activa i plena.
  • Més concentrat: El teu gos estarà perfectament alimentat ingerint una dosi més reduïda.
  • Més vitamines i minerals: Perquè l'organisme de les nostres mascotes estiga en equilibri i harmonia, a aquest pinso multivitamines (A-D-I-B) se li ha augmentat la dosi de les següents vitamines:

- Vitamina A, important per a la visió, la salut de la pell, la reparació dels teixits i necessària per al correcte desenvolupament de l'esquelet i la fertilitat de l'animal.

- Vitamina D3, també coneguda com a “vitamina del raquitisme”, és molt important per als ossos i dents ja que regula el metabolisme del fòsfor i del calci.

- Zinc, fonamental per a la cura del pèl, pell i ungles.

Indicacions per al consum del pinso Compy de Mercadona

Tant el “Compy Adults amb Pollastre i Cereals” com el “Compy Adults amb Bou, Pollastre, Verdures i Arròs” són aliments ideals per a gossos adults que tinguen una activitat normal, és a dir, que no es troben gestant, lactant, realitzant treballs extrems, fent exercici físic excessiu, ni subjectes a temperatures extremes. En l'etapa adulta és fonamental alimentar el gos amb una dieta equilibrada i completa des del punt de vista nutricional, que aporte diàriament tots els nutrients necessaris per a mantindre un òptim estat de salut al llarg dels anys.

El teu gos ja ha provat algun d'aquests dos nous productes?

Altres Recomanacions:

Et recomanem llegir aquest article si vols conèixer més sobre la qualitat del pinso Compy de Mercadona.

També és fonamental la higiene i la cura de les nostres mascotes per a mantindre un òptim estat de salut. Per això, et recomanem la lectura sobre les pipetes per a gossos de Mercadona y los collars per a gossos.