Nou pinso Compy per a gats: Compy Supreme tracte urinari amb pollastre i arròs

Nou Pinso Compy Supreme Tracte Urinari, per a gats adults

15 de febrer de 2018

La gamma de pinsos Compy Supreme s'amplia amb el nou Tracte Urinari de Pollastre i Arròs, un pinso per a gats adults dotat d'una fórmula especial pensada per a aquells gats amb tendència a la formació de càlculs urinaris, especialment els càlculs de struvita.

A més, aquest pinso per a gats és apropiat per a l'alimentació de les gates gestants, especialment durant la primera meitat de la gestació. Durant aquests períodes han de menjar, digerir, absorbir i utilitzar gran quantitat de nutrients que els permeten mantindre’s i cobrir les demandes addicionals del creixement fetal i de la producció de llet.

Ingredients de màxima qualitat en el nou pinso Compy

Aquesta varietat de pinso Compy per a gats està fet amb matèries primeres naturals, fresques i molt nutritives d'alta qualitat:

 • El pollastre fresc i l'ou són font de proteïna molt digerible i saborosa que ajuda al manteniment de la massa muscular. L'oli de peix és font de DHA que ajuda a mantindre la funció cognitiva del cervell.
 • L'arròs és una font de carbohidrats de gran tolerància digestiva que aporta l'energia necessària per a una vida activa i plena.

Alimentació saludable en gats adults

Una bona alimentació és fonamental per a mantindre un òptim estat de salut del teu gat al llarg dels anys. Per a això, el pinso Compy Supreme Tracte Urinari amb pollastre i arròs, ha sigut desenvolupat per un equip d'experts veterinaris en nutrició d'animals de companyia, perquè l'aliment siga:

 • Nutricionalment complet, perquè subministre tots els nutrients necessaris.
 • Concentrat, saborós i de xicoteta grandària per a assegurar-nos una presa adequada.
 • Molt digerible i amb ingredients de molt alta qualitat.

Com ajuden els pinsos Compy a la salut del teu gat?

 • Control del Tracte Urinari:

En una orina àcida és més difícil la formació de càlculs de struvita, per la qual cosa, gràcies a la incorporació de metionina hidroxianàloga, es minimitza el risc de formació d'aquests càlculs. A més, un augment saludable en els nivells de sodi ajuda a reduir la formació de càlculs afavorint una major ingesta d'aigua i estimulant la micció.

 • Defensa Natural:

És molt important que els gats adults prenguen un aliment enriquit amb FOS i parets de rents per a ajudar a reforçar el sistema immunitari i equilibrar la flora intestinal.

 • Visió i Cor:

La taurina intervé en el correcte funcionament i desenvolupament de la visió i del cor. Els gats no són capaços de produir tota la quantitat que necessiten i per això és molt important la seua aportació en l'aliment. En les femelles gestants, la taurina és encara més important per a evitar problemes reproductius.

 • Pèl y Pell:

Una bona dieta influeix directament en l'aspecte del pèl i de la pell. Gràcies a l'aportació combinada de la biotina, coure i zinc quelat, afavorim que el gat tinga un pèl brillant, sedós i saludable.

 • Complex Antioxidant:

La combinació d'extractes de cítrics, vitamina C i vitamina E contribueix a la lluita contra els radicals lliures ajudant a retardar l'envelliment prematur de les cèl·lules de l'organisme.

 • Odor Control:

L'aportació en la dieta de yucca schidigera i FOS ajuda a reduir l'olor de la femta i de l'orina. És molt important estimular als gats a orinar amb freqüència i així reduir el temps de retenció de l'orina en la bufeta.

Qualitat dels pinsos Compy

Els pinsos Compy han sigut desenvolupats pel fabricant especialista Bynsa, situat a El Burgo de Ebro (Saragossa), per a garantir una dieta equilibrada i completa que aporte diàriament tots els nutrients necessaris.

Durant la fabricació d'aquests pinsos es realitzen rigorosos controls de qualitat des de la recepció de les matèries primeres naturals, fins a l'elaboració final del producte, garantint pinsos de la màxima qualitat.

Altres Recomanacions

A Mercadona, tenim a la teua disposició altres pinsos per al teu gat. Si tens un gat esterilitzat, t'aconsellem els pinsos de Compy especials per a gats esterilitzats, que eviten el sobrepés i els donen tots els nutrients necessaris.

Si tens un gatet, et recomanem aquests pinsos per a gatets, sense dubte la millor opció per a alimentar el teu gatet.

Vols conéixer el procés de fabricació dels nostres pinsos? En aquest vídeo et mostrem com treballem cada dia per a aconseguir la màxima qualitat en els nostres pinsos.