Bossa de 3 quilos del nou pinso Compy Mix amb Corder, Vedella, Verdures i Arròs per a gossos de races xicotetes

Nou pinso Compy Mini Mix per a gossos de races xicotetes

17 de gener de 2018

El nou pinso Compy Mini Mix amb Corder, Vedella, Verdures i Arròs a la venda a Mercadona és un deliciós aliment complet i equilibrat per a gossos de raça xicoteta, elaborat amb matèries primeres naturals per a aportar a la dieta de la teua mascota tots els nutrients necessaris i mantindre un òptim estat de salut al llarg dels anys.

Aquest pinso Compy per a gos Mini Mix és un pinso multipartícula amb quatre croquetes diferents en el mateix plat: vedella, corder, verdures i arròs. La grandària de les croquetes és ideal per a facilitar la digestió dels gossos de raça xicoteta, a més de resultar molt saboroses per a la teua mascota per la varietat de sabors.

Pinso Compy Mini Mix: Fórmula nutritiva amb vitamines i minerals

Per a mantindre uns ossos forts, el pinso Compy Mini Mix conté una adequada relació de calci i fòsfor, així com una aportació extra de vitamina D3. La combinació d'aquests elements afavoreix un sistema ossi en bones condicions.

A més, el complex multivitamínic (A-D-E-B) contribueix al fet que l'organisme de la teua mascota estiga en equilibri i harmonia.

Beneficis del pinso Compy: Benestar intestinal i pèl brillant

La fórmula del pinso Compy Mini Mix té polpa de remolatxa en la seua composició com a font de fibra moderadament fermentable. Açò ajuda a millorar la capacitat d'absorció pel que fa a la mucosa intestinal, per la qual cosa afavoreix que el gos tinga un correcte funcionament intestinal amb uns excrements millor formats.

Per la seua banda, el greix d'au actua com a font d'energia i Omega 6, ajudant a mantindre un pèl brillant i més saludable.

Consells d'alimentació Compy

En la cura de la teua mascota recomanem dipositar la quantitat diària recomanada en la menjadora del teu gos sense barrejar amb altres productes, excepte canvi d'alimentació. És recomanable no banyar les croquetes, ja que la seua consistència normal afavoreix la conservació de la dentadura del teu gos i ajuda a la seua millor digestió.

La majoria dels gossos necessiten un període de temps per a adaptar-se a un nou aliment i evitar problemes digestius. Per això, quan canvies d'un producte a un altre, recorda que hauràs de reduir gradualment l'alimentació actual de la teua mascota i afegir el nou aliment durant una setmana, fins que es convertisca en la seua alimentació exclusiva.

Qualitat del pinso Compy

Tots els productes Compy han sigut desenvolupats per veterinaris experts en nutrició d'animals de companyia pel fabricant especialista Bynsa, situada a El Burgo de Ebro (Saragossa), per a garantir una dieta equilibrada i completa que aporte diàriament tots els nutrients necessaris.

Durant la fabricació dels pinsos Compy es realitzen rigorosos controls de qualitat des de la recepció de les matèries primeres naturals, fins a l'elaboració final del producte, garantint pinsos de la màxima qualitat.

Altres Recomanacions

Si busques pinsos Compy per a gossos de races xicotetes, et recomanem la lectura de la nostra publicació sobre el pinso de Mercadona Compy Supreme amb salmó fresc i arròs.

També et recomanem llegir aquest article si vols saber més sobre la qualitat en el pinso Compy de Mercadona.