Bossa del nou pinso Compy Supreme Boles de Pèl per a gats adults

Control de les boles de pèl amb el nou pinso Compy Supreme per a gats

25 de abril de 2018

La gamma de pinsos Compy per a gats amb carn i peix fresc incorpora una nova varietat específica per al control de les boles de pèl. El nou pinso de Mercadona Compy Supreme Boles de Pèl és un aliment complet per a gats adults amb tendència a la formació de boles de pèl i per a gates gestants, especialment durant la primera meitat de gestació.

Els gats són animals molt nets als quals els encanta llepar el seu pèl diàriament per a realitzar la seua higiene personal. Però aquest procés comporta inevitablement la ingestió de pèls que acaben en el seu sistema digestiu en forma de boles. Normalment aquest pèl s'expulsa amb la femta, però a voltes el gat no és capaç d'eliminar-lo ell sol, la qual cosa pot causar problemes de salut en l'animal.

Per a evitar aquesta situació i mantindre un bon estat de salut, aquest nou pinso per a gats Compy incorpora fibres vegetals que afavoreixen l'arrossegament i expulsió dels pèls ingerits, minimitzant la incidència de vòmits per aquest motiu.

Guia d'alimentació per a gats

La quantitat total diària a subministrar als gats adults dependrà del seu pes corporal i estat fisiològic, així com de la raça, activitat i condicions ambientals.

Es recomana deixar l'aliment a lliure disposició o repartir l'aliment en 2-3 preses al llarg del dia:

 Tabla Compy Supreme gatos

És important saber que els gats són molt sensibles al canvi d'alimentació podent produir-se rebutjos del nou aliment i fins i tot diarrees o vòmits si el canvi es realitza bruscament. Per això, quan canvie d'un producte a un altre, recorde que haurà de reduir gradualment la seua alimentació actual i afegir el nou aliment durant una setmana, fins que es convertisca en la seua alimentació exclusiva.

Qualitat del pinso Compy per a gats

Una bona alimentació és fonamental per a mantindre un òptim estat de salut del teu gat al llarg dels anys. Per això, tots els pinsos per a gats Compy han sigut desenvolupats per veterinaris experts en nutrició d'animals de companyia, obtenint pinsos de qualitat i assegurant dietes equilibrades i nutricionalment completes, que inclouen ingredients seleccionats d'alta qualitat per a ajudar a una fàcil digestió:

  • Pollastre fresc i ou com a font de proteïna molt digestible i saborosa que ajuda al manteniment de la massa muscular.
  • Oli de peix com a font de DHA que ajuda a mantindre la funció cognitiva del cervell.
  • Arròs com a font de carbohidrats de gran tolerància digestiva que aporta l'energia necessària per a una vida activa i plena.

A més, el pinso Compy Supreme Boles de Pèl aporta més beneficis per a ajudar a mantindre la salut dels gats:

Defensa Natural

Enriquit amb FOS i parets de llevats per a ajudar a reforçar el sistema immune i equilibrar la flora intestinal, fonamental per als gats adults.

Odor Control

L'aportació de yucca schidigera i FOS ajuda a reduir l'olor de la femta i de l'orina, estimulant als gats a orinar amb més freqüència per a evitar futurs problemes renals.

Complex Antioxidant

Els extractes de cítrics, vitamina C i vitamina E combinats, contribueixen a lluitar contra els radicals lliures, que són els causants de l'envelliment prematur.

Pèl i Pell

La biotina, el coure i el zinc quelat afavoreixen l'aspecte d'un pèl brillant, sedòs i saludable del teu gat.

Altres recomanacions

En la cura dels gats és recomanable realitzar un bon raspallat per a eliminar els pèls morts i minimitzar la formació de boles de pèl, sobretot en races de pèl llarg. Encara que la majoria dels gats s'encarreguen de mantindre el seu pelatge en bones condicions, és convenient raspallar-los de forma rutinària. Per als gats de pèl curt és suficient una o dos vegades per setmana, mentre que els gats de pèl llarg requereixen raspallat diari.

D'altra banda, et recomanem que proves la nostra gamma de pinsos per a gats Compy. Així, si el teu gat té tendència a la formació de càlculs urinaris, et recomanem el pinso Compy Supreme Tracte Urinari. I si la teua mascota està esterilitzada, també tens disponible el pinso Compy per a gats esterilitzats.