Se t'entelen les ulleres amb la mascareta? Utilitza les nostres tovalloletes antibaf reutilitzables.

Tovalloletes antibaf reutilitzables per a les ulleres

05 de juliol de 2021

Se t'entelen les ulleres quan utilitzes la mascareta? Saps com mantindre-les lliures de baf el màxim temps possible?

Tenim la solució: les nostres tovalloletes antibaf reutilitzables. Estes tovalloletes es presenten en envasos monodosis. Són tovalloletes reutilitzables fins a 20 usos i el seu efecte antibaf té una duració d'unes 8 hores. És important tindre en compte que servixen exclusivament per a posar fi al baf en les lents. Açò vol dir que, prèviament, haurem d'haver netejat les lents amb productes específics per a la neteja de vidres òptics. Es tracta d'un producte antibaf, i no d'un producte netejaulleres.

Característiques de les tovalloletes antibaf

 • És una tovalloleta seca que impedix que les lents s'entelen.
 • Fabricada amb teixit 100 % viscosa.
 • Són reutilitzables fins a 20 usos.
 • Cada aplicació té una duració de fins a 8 hores. Això sí, caldrà repetir l'aplicació cada vegada que es netegen les lents.
 • Es presenta en envàs monodosi.

Instruccions d'ús

Per a aplicar este producte només cal seguir dos passos ben senzills:

1. Neteja i eixuga les lents abans d'utilitzar el producte. Per a fer-ho utilitza el nostre Esprai netejaulleres amb camussa, apte per a tota classe de vidres.

Imagen 1 Toallitas antivaho

2. Una vegada seques, aplica la tovalloleta antibaf per tota la superfície fent moviments circulars. Després d'utilitzar-la, doblega i guarda la tovalloleta en la bosseta amb l'etiqueta de tancament.

Imagen 2 Toallitas antivaho

A més:

 • Freqüència d'ús: este producte es pot aplicar tantes vegades com siga necessari.
 • No ho tires pel WC. Tira l'envàs intern al contenidor groc i l'envàs de cartó exterior al contenidor blau.
 • No humiteges ni banyes la tovalloleta amb aigua.
 • No la utilitzes en lents banyades.
 • Emmagatzema-la entre ús i ús en un lloc sec i protegit (per exemple, a l'interior del mateix envàs monodosi tancant-lo amb la seua etiqueta de tancament; o bé a l'interior de la funda de les ulleres).

Com hem indicat anteriorment, este és un producte antibaf que no servix per a netejar les ulleres. Abans d'aplicar la tovalloleta antibaf, has de netejar els vidres de les ulleres amb un producte específic.

Imagen 3 Toallitas antivaho

Per a fer-ho pots utilitzar les nostres tovalloletes perfumades impregnades amb una loció netejadora i un perfum agradable, dissenyades específicament per a esta comesa. Una opció molt pràctica per a portar-les a tot arreu. Et recordem també que has de tirar-les al lloc corresponent, mai al WC.

Altres recomanacions

Utilitza les nostres Mascaretes Higièniques i FFP2 i les nostres Mascaretes Reutilitzables.