Celebra amb nosaltres la nit de Cap d'Any, no t'oblides del raïm!

Tot preparat per a celebrar la nit de Cap d'Any?

28 de desembre de 2020

Després del tradicional sopar de la nit de Cap d'Any, cal acomiadar l'any. Esta és sempre una celebració entranyable i divertida, però enguany en Mercadona volem que la nit de Cap d'Any siga especial.

Per això, hem de cuidar els xicotets detalls que convertixen una nit de Cap d'Any en un fet memorable: copes de cava per a brindar, una sidra estupenda i el raïm de la sort, com ho hem d'oblidar!

Brindem?

El so de destapar les botelles marca el principi d'este ritual nadalenc i contribuïx a l'ambient desenfadat i festiu.

Tria la nostra Sidra el Mayu, una sidra gasificada amb una perfecta sintonia entre l'acidesa i les notes dolces. Sabor final llarg i persistent amb una bona integració de les fines bambolles.

On estan les copes?

No busques més, utilitza les nostres copes de cava reutilitzables, amb un disseny elegant en plàstic transparent amb la base de color daurat.

Molt pràctiques i còmodes, ideals per a una nit com la de Cap d'Any.

Oblida't de les copes de vidre i del perill que es trenquen. Només cal muntar les nostres copes reutilitzables i a brindar per l'any nou!

Preparem el raïm?

Ja saps, cal fer coincidir cada un dels dotze grans de raïm amb la seua respectiva campanada i en l'any nou et somriurà la sort. Perquè tot estiga al teu gust, esta nit de Cap d'Any t'oferim les següents varietats de raïm, tria la que preferisques:

  • Raïm en almívar: presentat en un pack de 2 pots amb 12 grans de raïm en cada pot ja pelats i sense llavors (a punt per a prendre, només has d'obrir l'envàs).
  • Raïm rellotge: raïm blanc sense llavors, de sabor dolç, a punt per a consumir durant les 12 campanades.
  • Raïm blanc amb llavor: varietat Aledo, de sabor dolç, per a preparar les tradicionals 12 campanades.
  • Raïm blanc sense llavor: de sabor dolç, per a prendre com a postres, berenars, snack saludable i per a preparar el raïm per a les campanades.

Altres recomanacions

Si encara no saps què cuinar la nit de Cap d'Any, visita la nostra secció de receptes a veure si trobes la inspiració.