Volem celebrar una nit de Cap d'Any molt especial amb tu, que no falte cap detall!

Tot preparat per a celebrar la nit de Cap d'Any?

26 de desembre de 2019

Després del tradicional sopar de la nit de Cap d'Any cal despedir l'any amb bon ambient juntament amb les teues persones estimades. Esta és sempre una celebració tan entranyable com divertida, però enguany en Mercadona volem que la nit de Cap d'Any siga especial.

Per això, hem cuidat els xicotets detalls que convertixen una nit de Cap d'Any en un moment memorable: el brindis amb un bon cava o sidra, un divertit cotilló i els dotze raïms de la sort. No se’ns podia oblidar!

Brindem?

Bebidas para Nochevieja de Mercadona.

Tria entre la nostra proposta de caves i sidra. El so de destapar les botelles marca el principi d'este ritual nadalenc i contribuïx a l'ambient desenfadat i festiu.

Cava Brut Cabré&Sabaté

Un cava de color groc pallós, brillant, net i amb lleugers matisos verds.

Cal destacar la bona intensitat aromàtica, molt fresca, que conserva totes les notes fruiteres. Bona estructura en boca, ampli, viu i amb molt bona acidesa.

Cava Semi Cabré&Sabaté

Cava de color groc palla amb tons verdosos. Bambolla abundant, de grandària mitjana.

Destaca per la l'aroma fresca amb predomini de notes fruiteres. Bona estructura en boca, equilibrat, fresc, sedós, amb la dolçor precisa per a este tipus de cava.

Sidra El Mayu

Sidra espumosa amb una sintonia perfecta entre l'acidesa i les notes dolces. Sabor final llarg i persistent amb una bona integració de la seua fina bambolla.

On estan les copes?

No busques més, utilitza les nostres copes de cava d'un sol ús, amb un disseny elegant en plàstic transparent amb la base de color daurat. Molt pràctiques i còmodes, ideals per a una nit moguda i la majoria de vegades tan concorreguda com la de Cap d'Any.

Oblida't de les copes de vidre, del perill que es trenquen. N'hi ha prou amb muntar les nostres copes d'un sol ús i a brindar pel nou any!

Preparem el raïm?

Ja saps, cal fer coincidir cada un dels dotze grans de raïm amb la seua respectiva campanada i en l'any nou et somriurà la sort. Ho intentarem! Per a esta nit de Cap d'Any t'oferim les següents varietats de raïm, tria la que preferisques:

  • Raïm rellotge, sense llavors, empaquetat i a punt per a consumir.
  • Tradicional safata de raïm blanc amb llavor i sense.
  • Raïm en almívar: per als més llépols, molt còmode, ja pelat i sense llavors.

Arriba el nostre cotilló... preferixes perruca, barret o tiara?

Cotillón para Nochevieja de Mercadona.

Ja hem menjat el raïm, hem brindat per l'any nou, ens hem felicitat i la festa arriba al seu punt culminant. Riures, trompetetes, serpentines, complements i més riures... imprescindible el Cotilló de Mercadona!

Posem a la teua disposició tres bosses diferents de cotilló, fàcilment identificables pel color:

  • Bossa verda: és la que porta, a part d'altres elements clàssics de cotilló, una perruca.
  • Bossa roja: proveïda, entre altres articles divertits per a celebrar la nit de Cap d'Any, d'una tiara.
  • Bossa blava: inclou, a més dels habituals objectes festius, un barret de celebració amb el seu corresponent nas de pallasso.

Altres recomanacions

Encara estàs a temps d'organitzar un sopar de nit de Cap d'Any inoblidable amb les nostres Receptes especials per a este Nadal.