Citronela mercadona

Polsera Citronella: Aquest estiu posa-li-ho difícil als mosquits

01 de agost de 2016

Arriba l'estiu i, amb ell, sempre apareixen els molests mosquits, convidats no desitjats. Enguany t'oferim un agradable remei per a llevar-te'ls de damunt, la nova Polsera Citronella de Mercadona.

Pulsera Citronela de Mercadona Polsera Citronella de Mercadona

La Polsera Citronella de Mercadona ofereix una protecció per a tota la família contra els mosquits. L'efecte és instantani i amb la major comoditat doncs només has de posar-te la polsera com un accessori més i espantaràs als mosquits de la zona.


Recomanem que els adults es posen la polsera a la monyica, i els xiquets al turmell. El seu ús en xiquets és recomanable a partir dels 3 anys d'edat.


A més, aquesta polsera t'ofereix una fragància molt agradable a citronella que, no obstant això, per als mosquits actua en forma de repel·lent.

La Polsera Citronella de Mercadona et servirà aquest estiu per a posar-li-ho difícil als mosquits en qualsevol lloc, ja siga durant un passeig per la muntanya, gaudint d'un gelat al parc, durant una pel·lícula al cinema d'estiu, etc. La Polsera Citronella és efectiva tant a l'aire lliure com en recintes tancats.


El seu efecte sobre els mosquits és de desorientació en notar la fragància que ells no poden suportar i que per a les persones transmet un aroma perfumat amb citronella molt agradable. Una forma efectiva i còmoda de defensar-se dels mosquits aquest estiu.

Altres recomanacions

A Mercadona podràs trobar l'agradable aroma de citronella en altres productes, com els Pegats de Citronella de Mercadona, que podem col·locar sobre la roba i en rascar-los alliberaran l'aroma, o el Body Spray de Citronella de Mercadona que podràs trobar a la nostra Perfumeria.

Vols més consells i conèixer tots els nous productes de Mercadona per a aquest estiu? Ja està disponible la nova revista de Mercadona, amb una especial dedicació a la protecció i hidratació de la pell durant aquesta època.