Neteja i desinfecta la teua llar còmodament amb les Pastilles Desinfectants Multiús de Mercadona. Substitueixen el lleixiu.

Pastilles Desinfectants Multiús

28 de setembre de 2017

Les Pastilles Desinfectants Multiús de Mercadona són les aliades perfectes per a la neteja i desinfecció de tota la casa: són còmodes d'utilitzar i de transportar amb la mateixa eficàcia que el lleixiu.

Les Pastilles Desinfectants Multiús de Mercadona tenen una innovadora fórmula que substitueix el lleixiu i permet obtindre una neteja i desinfecció d'una manera molt còmoda evitant els esguits propis del lleixiu.

Neteja i desinfecta còmodament

Les Pastilles Desinfectants Multiús de Mercadona són una fàcil i còmoda forma de netejar i desinfectar amb l'eficàcia del lleixiu, evitant els seus esguits. Cada pot conté 48 pastilles i equival a 6 litres de lleixiu. No ocupa espai i no pesa. A més té un tap de seguretat per a xiquets.

On utilitzar les Pastilles Desinfectants Multiús

  • Bany
  • Cuina
  • Sòls
  • Taulells
  • Llavadora amb roba blanca

Les Pastilles Desinfectants Multiús són una demostració més de l'aposta de Mercadona pels productes espanyols, ja que estan fabricades per la companyia Orache Desinfección SL, les instal·lacions de la qual es troben en Sabiñánigo (Osca).

Realitza una neteja i desinfecció eficaç amb les Pastilles Desinfectants Multiús de Mercadona i evita els esguits del lleixiu. Disponibles en la teua tenda Mercadona!

Altres recomanacions

També disposes del Netejador Multiús Bosque Verde de Mercadona, amb un agradable perfum a pi i ràpid secat.