Barre los suelos de tu hogar con la Escoba multiusos Bosque Verde, ya disponible en Mercadona.

Nova Granera multiús Bosque Verde, ideal per a agranar tot tipus de sòls.

12 de abril de 2017
  • Després d'un procés de #innovació, arriba a totes les botigues de Mercadona la nova Granera multiús Bosque Verde.
  • La nova granera es converteix en l'aliada perfecta per a la neteja de tot tipus de sòls: les seues fibres centrals creuades ajuden a realitzar un agranat perfecte, sense alçar pols.

Ja tens disponible a Mercadona la nova Granera multiús Bosque Verde, amb una innovadora fórmula de fibres centrals creuades que permeten obtindre un agranat perfecte en tot tipus de sòls, sense alçar pols.

La Granera multiús Bosque Verde de Mercadona és perfecta per a utilitzar en els sòls de tota la casa. No pesa i amb ella realitzes un agranat perfecte amb una passada, gràcies a les seues fibres creuades.

Agrana els sòls amb la Granera multiús Bosque Verde

En ser l'única del mercat que té les fibres centrals creuades aconsegueixes un agranat perfecte sense alçar la pols. Les seues fibres suaus no danyen les superfícies. Té un protector de goma al mànec, per a evitar danyar mobles si hi ha algun colp.

Obtindràs un bon resultat en tot tipus de sòls, sense esforç.

Quan hages acabat d'utilitzar la Granera multiús Bosque Verde i estiga bruta, només has de llavar-la amb un sabó neutre i deixar-la secar.

A més, la Granera multiús Bosque Verde constitueix una demostració més de l'aposta de Mercadona pels productes espanyols, ja que està fabricada per la companyia SP-Berner, les instal·lacions de la qual es troben a les localitats d'Aldaia i Chiva (València).

A més, les seues fibres i mànec estan fabricades amb materials ecològics.

Com utilitzar la Granera multiús Bosque Verde

Per a agranar la teua llar amb la Granera multiús Bosque Verde pots fer-ho de la següent manera: per la part de les fibres creuades, d'aquesta manera evitaràs alçar pols i el resultat serà perfecte.

La Granera multiús Bosque Verde de Mercadona és molt fàcil d'utilitzar i la seua eficàcia és immediata. Amb molt poc d’esforç, ja que no pesa, s'aconsegueix una neteja perfecta.

Realitza un agranat perfecte a la teua casa amb la Granera multiús Bosque Verde, que ja tens disponible a Mercadona!

Altres recomanacions

També disposes del Netejador Multiús Bosque Verde a Mercadona, que inclou un agradable perfum a pi i ofereix un secat molt ràpid.

Si estàs buscant un producte específic que et permeta eliminar de forma ràpida i fàcil el greix i la brutícia en fogons, forns i llocs similars, et recomanem utilitzar el Llevagreix Bosque Verde, d'eficàcia professional i també amb perfum a llima.