Lejía con Detergente Limón Bosque Verde

Nou Lleixiu amb detergent llima Bosque Verde, neteja i desinfecció amb un fresc perfum

13 de gener de 2017

Ja tens disponible a Mercadona el nou Lleixiu amb detergent llima Bosque Verde, una opció ideal per aconseguir la neteja i desinfecció de la teua casa i acompanyar-la d'un perfum fresc i durador a llima.

El Lleixiu amb detergent llima Bosque Verde de Mercadona és perfecte per utilitzar en els sòls de tota la casa. Amb ella és possible netejar i desinfectar cuines, banys i pràcticament totes les superfícies llavables de l’habitatge.

Neteja i desinfecta amb el Lleixiu amb detergent llima Bosque Verde

En contenir lleixiu, no solament podràs aconseguir una neteja en profunditat, sinó que a més aconseguiràs la desinfecció adequada per a totes les estances de la casa.

Amb el perfum a llima, a més, obtindràs un agradable aroma que eliminarà la característica olor del lleixiu i aportarà un toc de frescor a la teua llar.

Quan hages acabat d'utilitzar el Lleixiu amb detergent llima Bosque Verde, només has d'assegurar-te de tancar bé el tap per evitar qualsevol fuga i guardar el recipient en un lloc fresc i sec, fins a la pròxima neteja.

A més, el Lleixiu amb detergent llima Bosque Verde constitueix una demostració més de l'aposta de Mercadona pels productes espanyols, ja que està fabricat per la companyia SPB Suavizantes i Plastificantes Bituminosos S.L., les instal·lacions de la qual es troben a la localitat de Xest (València).

Com utilitzar el Lleixiu amb detergent llima Bosque Verde

Per netejar la teua llar amb el Lleixiu detergent llima Bosque Verde pots fer-ho de les següents maneres::

  • Diluint uns 100 ml (mig got) en un poal ple d'aigua. Una vegada s'ha barrejat correctament es pot aplicar sobre la superfície, sense necessitat d'aclarir.
  • Aplicant directament una xicoteta quantitat de líquid sobre un drap humit o directament sobre la superfície que es va a netejar. En aquest cas sí s'ha d'aclarir.
  • Per aconseguir una correcta neteja del WC, es pot abocar directament una xicoteta quantitat de líquid a l'interior i deixar-lo actuar durant un minut, per posteriorment netejar tota la superfície amb aigua.

El Lleixiu amb detergent llima Bosque Verde és molt fàcil d'utilitzar i els seus efectes són immediats. Amb molt poc d’esforç s'aconsegueix una gran neteja i desinfecció sense restes de brutícia i, a més, tot açò amb un agradable perfum a llima.

Mantín la teua casa neta, desinfectada i amb el millor perfum amb el Lleixiu amb detergent llima Bosque Verde, que ja tens disponible a Mercadona!

Altres recomanacions

També disposes del Netejador Multiús Bosque Verde a Mercadona, que inclou un agradable perfum a pi i ofereix un assecat molt ràpid.

Si estàs buscant un producte específic que et permeta eliminar de forma ràpida i fàcil el greix i la brutícia en forns, fogons i llocs similars, et recomanem utilitzar el Llevagreix Bosque Verde, d'eficàcia professional i també amb perfum a llima.