Estos últims temps ens han demostrat que netejar és una tasca que va molt més enllà, que pot convertir la nostra llar en un lloc millor

Netejar és molt més que netejar

06 de maig de 2020

Amb tantes hores a casa, una de les coses que hem aprés durant este període de confinament és que netejar no és només netejar, també és convertir ta casa en un lloc millor, disfrutar i estretir llaços amb la resta de la família que compartix les tasques, trobar-nos amb vells records que ens porten a altres moments...

Aprofita per a fer una neteja a fons de ta casa

Normalment, posar-nos amb les tasques de neteja se'ns fa una muntanya, anem sempre justos de temps.

No obstant això, ara que passem més temps a casa podem aprofitar per a netejar-la a fons i donar-li un bon repàs a tot això que sempre deixem per a després: finestres, tapisseries de mobles, estores, electrodomèstics...

Texto 1 Imagen Limpiar Momentos

Fer este tipus de treball en família pot ser més amé i tolerable en esta època, tingueu-ho en compte.

Ta casa necessita una neteja i desinfecció profunda i esta és una època apropiada per a proporcionar-li-la. Neteja tots aquells racons en els quals altres vegades no pots aprofundir i mantín la teua llar lliure de gèrmens i bacteris.

Texto 2 Imagen Limpiar Momentos

La cuina és una estança que es caracteritza per allotjar electrodomèstics que no sempre podem netejar amb la freqüència i dedicació que ens agradaria. Ara és el moment de fer una neteja interna de la teua llavadora, que assegure el seu bon funcionament i una bugada impecable.

Segur que tots els membres de la família coincidiu en el fet que la neteja del forn s'ha convertit en una de les tasques principals, ara que l'estem usant més que mai per a enfornar els dolços i pans que estem cuinant.

És també un bon moment per a netejar el teu llavaplats i aconseguir el millor rendiment per a la màquina i uns resultats perfectes en les llavades.

Tant en la cuina com en el bany, aprofita també per a eliminar les concentracions de calç que afecten aixetes, dutxes, filtres d'aigua, etc., així com altres superfícies més àmplies.

En definitiva, ara que passes més temps a casa tens una bona oportunitat per a netejar i desinfectar tots els llocs de ta casa: habitacions, sòls, taulells, bany, cuina, electrodomèstics, estores, tapisseries... Aprofita-la!

Altres recomanacions

Si tens piscina, este és un bon moment per a netejar-la i mantindre-la.