Passem revista als productes de neteja i higiene més eficaces, per a la casa i per a portar sempre damunt.

Guia de neteja i higiene dins i fora de la llar

19 de octubre de 2020

La neteja i la higiene de casa és una qüestió de vital importància. Per això, hem de tindre a mà els productes adequats. També hem de tindre present que hi ha altres productes que poden ser-nos de gran utilitat a l'hora de mantindre unes condicions higièniques adequades quan estem fora de casa.

Dins de casa, a part de la neteja estàndard dedicada a eliminar brutícia i gèrmens, és imprescindible extremar les mesures d'higiene i desinfecció en determinades zones. Així, evitarem possibilitats d'infeccions i contagis, sobretot a la cuina, en banys i on hi haja bebés, dones embarassades o persones malaltes.

A més, cal adoptar unes normes efectives de neteja de mans i higienització de superfícies, tant dins com fora de casa. En este article passarem revista als productes més eficaços per a garantir la neteja i la higiene:

  • Netejadors amb lleixiu
  • Netejadors sense lleixiu
  • Alcohols
  • Neteja dermatològica
  • Productes per a portar sempre

Netejadors amb lleixiu

Limpiadores con lejía.

El lleixiu és el producte de desinfecció més utilitzat a les llars espanyoles. Elimina bacteris, virus, fongs i altres agents patògens.

Hi ha lleixius per a usar-los en qualsevol superfície, per exemple la nostra Pistola multiusos amb lleixiu, pensada per a una neteja i desinfecció total, ràpida i profunda.

També posem a la teua disposició altres productes amb lleixiu d'ús més específic com el lleixiu Màxima blancor, indicat especialment per a llavar la roba. S'usa principalment per a blanquejar la roba blanca, tant en llavadora com a mà, encara que també es pot utilitzar per a netejar, blanquejar i desodoritzar superfícies variades.

Lejía Máxima blancura.

Netejadors sense lleixiu

 imagen guía desinfección

Si no t'agrada l'olor del lleixiu, necessites netejar superfícies delicades o vols evitar descoloracions inoportunes, esguitades i taques que pot provocar este producte, et proposem altres alternatives desinfectants com el Netejador domèstic desinfectant antibacterià sense lleixiu. El pots trobar en botella i en esprai. El format botella permet que es puga usar diluït per a netejar sòls i directe per a superfícies que s'hagen de desinfectar. Utilitza este producte en plaques de cocció, taulells, sanitaris, joguets, portes, mobles..., deixa actuar 15 minuts i renta abundantment amb aigua o amb un drap net en el cas de l'esprai.

Per a usar-lo específicament en banys, prova el Netejador banys desinfectant Bosque Verde amb pistola, útil per a totes les superfícies de banys i lavabos, amb perfum floral i eficaç contra fongs i bacteris.

Limpiador baños desinfectante Bosque Verde.

Cal esmentar també la desinfecció tèxtil, en la qual es necessiten els productes sense lleixiu, com el nostre Desinfectant tèxtil. Però si es tracta de tèxtil que no pots llavar tots els dies, com ara jaquetes, abrics o americanes, hi ha altres solucions, com l'Eliminador d'olors, que, gràcies a la seua fórmula, elimina l'olor en els teixits i ara també els higienitza. Es recomana polvoritzar sobre els teixits a una distància de 30 cm fins a humitejar-los i deixar-los assecar abans de guardar-los.

Desinfectante textil.

Alcohols

Alcoholes.

Una altra alternativa eficaç d'higiene és l'ús d'alcohols. Molt indicat per a objectes d'ús quotidià: mòbils, claus, teclats d'ordinador, etc.

Amb este objectiu, el producte recomanat és, sens dubte, el 70 % Alcohol neteja, que es presenta en un format esprai pràctic. Està indicat per a la neteja general de qualsevol superfície: cuines, banys, sòls, bosses de compra, poms de portes, soles de calçat, claus, bicis, mòbils..., i deixa una agradable olor perfumada.

Neteja dermatològica

La neteja de mans és un aspecte essencial que cal cuidar en tot moment. Per a facilitar-te esta tasca, posem al teu abast el nostre Sabó de mans higienitzant, que garantix una neteja en profunditat en entorns que exigixen una higiene rigorosa i és apte per a pells sensibles. S'aplica sobre la pell humida, fregant fins que s'obtinga espuma i rentant amb aigua abundant.

Jabón de manos higienizante.

Productes per a portar sempre

Quan ixes fora de casa, poden sorgir multitud de situacions en les quals hages d'assegurar una higiene adequada. Amb esta finalitat, hi ha productes molt pràctics no molt grans, i fàcils i còmodes de transportar. Estos són els millors aliats higiènics fora de casa:

Tovalloletes multiús neteja de superfícies, perfectes per a netejar qualsevol superfície dins i fora de casa. Indicades per a tot tipus d'ús en qualsevol lloc: lavabos públics, poms de portes, neteja de vehicles, taules, cadires, teclats d'ordinador...

Alcohol 70 % de butxaca, amb les mateixes característiques que el format gran, però en format butxaca per a emportar-te'l on vulgues. D'esta manera podràs netejar qualsevol superfície fora de casa, i també objectes com ara claus, soles de calçat, etc.

Alcohol 70% de bolsillo.

Netejador de mans rosa, un producte per a tota la família, ideal per a transportar, ja que és xicotet i esta indicat per a la neteja i la higiene de les mans, sense que calga rentar. Conté un 70 % d'alcohol, el percentatge recomanat per l'OMS per a la neteja higiènica i en profunditat de les mans.

Limpiador de manos rosa.

Altres recomanacions

Saps com llavar el cotxe de manera adequada? Para atenció als nostres consells.