06 Hogar - Desechables

El Nadal arriba a la teua taula amb els articles d'un sol ús de Mercadona

09 de desembre de 2016

S'acosten les dates nadalenques i és el moment de celebracions amb la família i amics. En els menjars i sopars familiars volem ajudar-te i fer-te la vida més fàcil sense perdre ni una mica d'estil. Des de Mercadona et proposem les estovalles, tovallons, gots i plats nadalencs amb més encant perquè triomfes amb els teus convidats i tingues més temps de gaudir de la seua companyia, ja que són d'un sol ús i no s’han de rentar.
En el disseny Poinsettia podràs escollir entre el fons roig o crema més tradicional, tots dos amb la típica flor de Nadal com a protagonista. Si eres més innovador, en el disseny Nieve trobaràs els tons daurat i gris sobre un fons blanc amb uns fins detalls rojos. La millor forma de compartir és al voltant d'una taula nadalenca decorada amb estil.

Disseny Poinsettia: del crema al roig més tradicional

Algú s'imagina un Nadal sense el color roig?

El disseny Poinsettia que té com a protagonista la tradicional flor de Nadal, destaca pel seu intens color roig que combina amb el verd de les fulles i el daurat de les estreles. Un clàssic amb el qual segur encertaràs per als dies més importants d’aquestes dates.

desechablesmercadona-poinsettia

Elegància en crema

Si prefereixes unes estovalles nadalenques en tonalitats més clares, el disseny Poinsettia t'ofereix la possibilitat d'escollir un fons crema, sobre el qual ressalten les flors de Nadal i les estreles daurades.

desechablesmercadona-crema

Per als que busquen alguna cosa diferent

El disseny Nieve s'inspira en els colors blancs, grisos i daurats, tendència aquesta temporada, amb tocs del tradicional roig en la teua taula nadalenca. Un disseny exclusiu per a Mercadona amb el qual, segur, sorprendràs els teus convidats.

desechablesmercadona-dorado

A la recerca d’allò daurat

Els tons daurats sempre aportaran lluentor i sofisticació a les decoracions de les teues taules nadalenques; és ideal per a combinar-ho amb la gamma de plats, gots i estovalles Poinsettia o Nieve. Sobre el fons roig, crema o blanc de les estovalles que tries, el resultat serà impecable.

desechablesmercadona-dorado

No t'oblides: Pots utilitzar en les teues decoracions de festa els ciris nadalencs que pots trobar a Mercadona; amb diferents dissenys i aromes, aportaran calidesa als teus ambients.

Altres Recomanacions:

Naquest Nadal no t'oblides de servir als teus plats els torrons Hacendado, en 6 delicioses varietats i sense gluten!