Acompanya aquestes festes amb els nostres xocolates de Pasqua sense gluten.

Xocolates de Pasqua per a unes dolces festes

20 de març de 2018

El costum d'elaborar i intercanviar ous de Pasqua està arrelada en molts països, una tradició que permet que la Pasqua la gaudisquen majors i xicotets. Mantín aquesta divertida tradició i fes que tots gaudisquen al màxim amb la varietat de xocolates de Pasqua sense gluten que Mercadona ha preparat per a aquestes dates. Pots trobar productes com: els ous amb disquets, figures i piruletes de Pasqua, ous amb els personatges dels Barrufets o Miraculous i el nostre assortiment de xocolatines.

Ous amb disquets

Els ous de xocolate amb disquets de colors sense gluten són una forma de regalar diversió i sabor en aquestes festes de Pasqua. Estan compostos de xocolate amb llet i porten cruixents disquets al seu interior. Els trobaràs en les prestatgeries de Mercadona, en oueres de sis unitats, embolicats de forma individual… i en divertits colors!

Figures i Piruletes de Pasqua

Les figures i piruletes de Pasqua són productes clàssics en aquestes dates. A Mercadona podràs trobar divertides figures de conillets i gallines, a més d'una selecció de piruletes de xocolate amb diversos dissenys, entre els quals hi ha conills, pollets o gatets. Tant les figures com les piruletes de Pasqua, elaborades de xocolate amb llet, no contenen gluten. Estan presentades individualment, la qual cosa les converteix en un bonic i dolç detall.

Ous Miraculous i Els Barrufets

Als xiquets els encanten les sorpreses i els regals ocults, per això aquests ous sense gluten amb els personatges de Miraculous i Els Barrufets els encantaran. Són ous de xocolate d'alta qualitat, embolicats de forma individual amb paper de colors cridaners i en el seu interior es troba una sorpresa original i divertida.

Assortiment de xocolatines

Les xocolatines Hacendado són una forma alegre de celebrar les festes de Pasqua. Els majors i xicotets de la casa estaran encantats amb aquest assortiment compost per ous i figuretes elaborades a base de xocolate amb llet sense gluten. Cadascuna d'elles embolicades en brillants i colorits papers.

Converteix aquesta tradició en un divertit joc amagant els ous de Pasqua per la casa o pel teu jardí i animant els teus amics perquè els vagen trobant. Segur que tots us divertireu!

Altres recomanacions

Si eres més d'un altre tipus de dolços, les galetes farcides de tiramisú o de gofre amb caramel són una altra forma ideal per a endolcir aquestes festes de Pasqua i si prefereixes una altra opció, tasta el nostre pastís d’ametla amb caramel i cacauets.