Tronco de Navidad y polvorones de Mercadona

Tronc de Nadal i polvorons: la tradició més dolça

19 de desembre de 2016

Viu el Nadal més dolç i tradicional recordant els sabors de sempre i fent que els teus convidats se senten com a casa.

Enguany, a Mercadona trobaràs el deliciós Tronc de Nadal, que guarda al seu interior un bescuit de vainilla amb deliciós farciment de trufa i cobertura de xocolata amb decoracions nadalenques.

Per als amants de les tradicions, les mantegades i polvorons de Mercadona els recordaran la seua infància amb els sabors de l'ametla, les mantegades casolanes, de llima o amb boletes de coco. Deliciós!

Descobreix el Tronc de Nadal de Trufa

Enguany estrenem un nou Tronc de Nadal que manté la calidesa i la qualitat de l'any passat però obtenint un acabat més saborós i robust.

A l'interior trobarem un bescuit enrotllat de vainilla amb farciment de trufa, i en la superfície un bany de xocolata. L'arbre de Nadal està decorat amb peces de xocolata blanca, amb xocolata negra les lletres de "Bones festes", i una altra vegada amb xocolata blanca l’estrela de Nadal, d'un preciós roig viu.

El tronc es completa amb una decoració amb confeti de pasta de sucre en els mini avets, els bastonets nadalencs o els flocs de neu.

No hi ha Nadal sense els tradicionals polvorons i mantegades

Per a aquells paladars que els agraden les tradicions, els polvorons de Mercadona els recordaran la seua infància amb els sabors de l'ametla, les mantegades casolanes, les delicioses mantegades de llima o les boletes de coco, aquestes últimes sense gluten.

Un plaer per gaudir en família.

Altres Recomanacions

Per postres, no oblides també oferir als teus convidats els deliciosos torrons Hacendado, en 6 varietats, sense gluten, per a gaudir en família.

També, pots oferir-los els assortiments de galetes i pastes de Nadal, una irresistible selecció per a compartir amb tota la família en aquestes festes tan entranyables.