Roscones de Reyes en Mercadona

Tria entre 5 tipus diferents de Tortell de Reis de Mercadona per a aquest Nadal

30 de desembre de 2016

El Dia de Reis és un esdeveniment especial tant per a xiquets... com per als que no són tan xiquets. Cada Nadal, continuem amb la tradició nadalenca d'assentar-nos a la taula juntament amb els nostres familiars i amics, i gaudir d'aquestes clàssiques postres amb les quals compartim un moment inoblidable, divertit i, sobretot... deliciós!!!


Per fi s'acosta l'esperat Dia de Reis… i amb ell, també arriba el Tortell de Reis de Mercadona. Podràs trobar-lo en 5 saboroses varietats, amb farcit o sense ell, perquè pugues triar el que més t'agrade.


Tortell de Reis, una tradició inoblidable


Coneixes la tradició del Tortell de Reis? Es tracta d'un costum que es remunta molts segles arrere, però que encara avui manté aquella mescla d'intriga i diversió que tant ens agrada: a qui li tocarà el Rei o la Fava que porten amagats a l'interior?


El Tortell de Reis es talla en trossos, perquè tots els comensals puguen gaudir-lo i, a més, participen en la intriga de saber què ens apareixerà a l'interior, si el Rei o la Fava. A qui li toque el Rei enhorabona!, rebrà la corona que ve inclosa a l'interior de la caixa en adquirir el Tortell de Reis de Mercadona. I a qui li toque la Fava… haurà de comprar el tortell de l'any que ve perquè seguisca la tradició!


5 tipus diferents de Tortell de Reis per triar el que més t'agrade:


Perquè aquest dia tan especial puga ser celebrat per tots, podem escollir entre qualsevol dels nostres 5 deliciosos tipus de Tortell de Reis de Mercadona:

  • Tortell de Nata:

Per als apassionats de la nata, aquest és el clàssic Tortell de Reis amb abundant farcit de deliciosa i saborosa nata.

  • Tortell de Nata i Trufa:

Per a aquells que demanen una mica més, tenim la combinació perfecta: Tortell de Reis farcit meitat de nata i meitat de trufa… què més li podem demanar?

  • Tortell de Crema:

Tortell de Reis amb deliciosa crema pastissera al seu interior, l'acompanyament perfecte d’un tortell.

  • Tortell de Cabell d'Àngel:

Per a aquells que volen gaudir d'un sabor diferent, poden triar el Tortell de Reis farcit de Cabell d'Àngel. Per xuplar-se els dits!

  • Tortell Normal sense farcit:

El Tortell de Reis Normal sense farcit pots gaudir-lo sol o bé farcir-lo amb allò que tu preferisques… el sabor d'aquest tortell el tries tu.


Independentment del tipus de tortell que tries, tots els Tortells de Reis de Mercadona estan coberts per deliciosa fruita escarxada, a més, estan empolvorats amb sucre humitejat i decorats amb fines làmines d'ametla.

El Tortell de Reis de Mercadona és una idea genial per regalar o compartir amb familiars i amics aquest dia tan especial. Què et tocarà enguany? El Rei o la Fava?Altres recomanacions


Una altra opció per tindre uns Reis molt molt dolços són els polvorons i mantegades de Mercadona, a més del tronc de xocolata. T'encantaran!


No deixes de provar tampoc els Bombons de Mercadona: Delícies d'Avellana, Trufes, Bombons Senzza, Bombó Cremosso Senzza o Bombó Mondose.