Descobrix la nostra varietat de Gelats de sàndwitx i tria el teu preferit.

Tria el teu Gelat de sàndwitx favorit

10 de juny de 2024

Els Gelats de sàndwitx són una delícia incomparable. Són els teus favorits? Per descomptat, molta gent els preferix per a donar-se el seu capritx dolç a l'estiu. Des del primer mos fins a l'últim, t'oferixen una combinació perfecta entre sabor i textura.

Però el millor és que este clàssic del plaer gelat dona molt de si i oferix opcions per a tots els paladars. Et convidem a descobrir la seua màgia amb totes estes varietats de nata, vainilla, xocolate...

Gelats de sàndwitx Super nata i opcions mini

Helados de sándwich de Mercadona

  • Super nata: una verdadera onada de cremositat amb sabor de nata i cobertura de xocolate amb llet, abraçada per dos galletes exquisides. Paquet de 6 unitats.
  • Mini nata: la versió mini de l'anterior. Té una grandària ideal per a disfrutar-lo com a postres o com a snack dolç i per a compartir amb amics i familiars. Paquet de 6 unitats.
  • Mini Vainilla cookie: una altra experiència única en format mini, perquè disfrutes de la dolça combinació de textures i sabors entre la vainilla i la galleta. Paquet de 6 unitats.
  • Mini Choco cream: un xicotet però poderós sàndwitx. Cada mos és una explosió de sabor gràcies a la cremositat de la cobertura de cacau i combinat amb el gelat i salsa interior. Paquet de 6 unitats.

Gelats de sàndwitx de nata i vainilla

Helados de sándwich de nata y vainilla Mercadona

  • Sàndwitx de nata: un plaer que mai passa de moda. Deixa't seduir per este gelat de sàndwitx, el més tradicional i elegant, un tribut a la senzillesa i el sabor autèntic. Paquet de 8 unitats.
  • Sàndwitx de nata sense sucres afegits: pensat especialment per als amants del sàndwitx de nata, però sense sucres afegits. Tot el sabor de la versió clàssica. Només conté sucres presents de manera natural. Paquet de 8 unitats.
  • Sàndwitx de vainilla (només disponible a Canàries): una opció clàssica, en la qual sorprén el sabor intens de la vainilla, perfecta per a consumir en la temporada d'estiu. Paquet de 8 unitats.

Altres recomanacions

Explora tota la nostra extensa gamma de Gelats i tria el teu favorit.

Busques un capritx dolç per a compartir? Tria entre els nostres bescuits, bombons, galletes i altres delícies.

Este estiu, hidrata't i refresca't amb el nostre assortiment d'Infusions fredes.