Ja està ací la nit de Cap d'Any. Vols conéixer un menú ràpid per a celebrar-la en gran?
En el sopar de la nit de Cap d'Any, aprofita per a disfrutar i compartir uns bons moments. Oblida't de cuinar i vist la taula per a esta nit amb els suggeriments que et portem, no perdes temps amb els preparatius!
Per a un menú festiu que no requerisca molta elaboració, tenim una varietat de propostes com el pernil d'engreix ibèric al tall, que només cal obrir i ja està a punt per a menjar.
A més, perquè no et compliques amb la decoració de la taula, t'oferim una completa col·lecció de parament que ambientarà esta nit de Cap d'Any.
Vols conéixer totes les nostres propostes? Continua llegint!
Entrants per a la nit de Cap d'Any
Què et pareix començar amb uns mossets de formatge farcits de melmelada de papaia i topping de papaia? És un mos amb un punt exòtic i deliciós, que mescla formatges de cabra i vaca.
Un clàssic entre els clàssics és el Pernil d'engreix ibèric, imprescindible en la teua taula de la nit de Cap d'Any, de sabor suau i tendre molt agradable al paladar. Un altre clàssic indiscutible per a esta nit són els llagostins cuits.
Per a acompanyar estos deliciosos aperitius et proposem El Pescaíto, un vi suau i afruitat, lleuger i que resulta molt fàcil de beure. Especialment recomanat per a servir amb peix, marisc i formatge.
Plat principal per a la nit de Cap d'Any
Un plat principal que pots preparar en molt poc de temps és el Pollastre farcit amb pernil, formatge i ou. Es pot servir tant fred com calent.
Si el servixes fred, només cal que el tragues de l'envàs, retires la malla i el talles en rodanxes. Però si els teus convidats el preferixen calent, el pots preparar en 1 minut a la paella, 2 minuts al microones a màxima potència o al forn 5 minuts a 180 graus.
La nostra recomanació per a este plat principal és el vi Arteso criança, de la varietat de raïm tempranillo És un rioja que en boca resulta potent, redó i equilibrat. Té un atractiu color roig robí i presenta aromes a fruita madura i torrats. Combina amb rostits, carn, guisats, pasta, arrossos, formatges, patés…
Postres i celebració per a la nit de Cap d'Any
Has tastat els nostres Gotets de xocolate i caramel? I els de triple xocolate? Perquè la nit de Cap d'Any pot ser un moment perfecte per a delectar-te amb estos gotets.
El de xocolate té tres capes de textures diferents amb intens sabor de xocolate i el de caramel té una combinació de xocolate, galleta i caramel. Els dos venen en gotets de vidre.
Brindem? Et suggerim la sidra espumosa asturiana amb un equilibrat regust de poma semidolça. Combina amb formatges, fruita seca, ensalada, postres i dolços.
Oblida't del vidre. Servix la sidra en les nostres Copes de cava reutilitzables. Pràctiques i ideals per a esta nit.
No hauràs de preocupar-te ni en el moment de preparar el raïm, ja que tenim el nostre Raïm en conserva ja pelat i sense llavors.
No pot haver-hi una nit de Cap d'Any sense Cotilló. Disposem de 3 colors de bossa: roja, verda i blava. Dins de cada bossa podràs trobar diferents accessoris en diferents colors.
- Bossa roja: trompeta, antifaç, collaret, serpentina i corona.
- Bossa verda: trompeta, antifaç, collaret, serpentina i perruca.
- Bossa blava: trompeta, collaret, serpentina, gorro con i nas de pallasso.
Nota: Estos productes estaran pròximament en botigues. Gotets xocolate i caramel, Gotet triple xocolate, Parament de Nadal, Raïm en almívar i Cotilló.
Altres recomanacions
La nit de Cap d'Any és llarga, així que no oblides el nostre Assortiment de Dolços de Nadal.
Coneixes els nostres Ciris perfumats en got de vidre? Et vindran bé per a crear ambient.