Tenim tot el que necessites perquè esta nit de Cap d'Any siga tot un èxit.

Tot preparat per a celebrar la nit de Cap d'Any?

30 de octubre de 2023

Nota: El raïm en conserva, el raïm rellotge, les copes reutilitzables i el cotilló estaran en les nostres botigues pròximament.

Com celebraràs la nit de Cap d'Any? És la nit més especial de l'any i en Mercadona tenim tot el que necessites per a despedir-lo amb alegria i bons desitjos i començar 2024 amb entusiasme i esperança.

Perquè complisques amb les tradicions, posem a la teua disposició els nostres 12 grans de raïm de la sort, sidra i copes per a fer un brindis i el cotilló més divertit perquè la celebració continue fins ben entrada la matinada.

Que no falte ni un detall. Viu una nit de Cap d'Any única en companyia d'amics i familiars i dona la benvinguda al nou any.

4 opcions per als 12 grans de raïm de la sort

4 opciones para las 12 uvas de la suerte: uvas naturales de racimo con y sin semilla, 12 uvas Reloj naturales y 12 uvas en conserva

Tens quatre opcions de raïm per a complir amb este costum tan arrelat. Acompanya cada campanada amb el seu sabor dolç, un desafiament que ens augura prosperitat per a l'any nou.

  • Raïm natural de xanglot (amb llavors). És una elecció clàssica per a la nit de Cap d'Any. Raïm d'origen Espanya (Alacant) que podràs trobar en la majoria de les nostres botigues. Té llavors a l'interior, la qual cosa pot afegir un element de diversió a la tradició de les 12 campanades. A més, les llavors aporten un toc cruixent i un sabor lleugerament amarg que contrasta amb la dolçor de la polpa del raïm.
  • Raïm natural de xanglot (sense llavors). Per als qui preferiu disfrutar del raïm sense preocupar-vos per les llavors, el raïm sense llavors és l'elecció perfecta. És fàcil de menjar i perfecte per a disfrutar de la tradició de les 12 campanades de manera més ràpida i senzilla.
  • 12 grans de raïm Rellotge naturals preparats per a la nit de Cap d'Any. Este raïm està especialment seleccionat i empaquetat amb la quantitat exacta necessària per a cada campanada. D'esta manera, no t'has de preocupar de comptar ni pelar el raïm amb l'emoció de la celebració. Només l'has d'obrir i disfrutar del raïm en el moment precís.
  • 12 grans de raïm en conserva. Per als que preferixen la comoditat i busquen alguna cosa diferent per a rebre l'any nou, els 12 grans de raïm en almívar ja pelats i sense llavors ja estan a punt per a prendre. Venen dos llandes de 12 grans de raïm en cada pack.

Tot a punt per a brindar

Sidra asturiana El Mayu para brindar en Nochevieja

Fem un brindis? Alcem les copes per a desitjar-nos felicitat. Et proposem la Sidra asturiana El Mayu, que vos sorprendrà a tots amb el seu toc afruitat i el regust de poma semidolça. Esta beguda espumosa combina perfectament amb formatges, fruita seca, ensalades, postres i dolços. Així que ja és hora de traure el ressopó.

En la nit de Cap d'Any, oblida't del vidre. Les nostres Copes de cava reutilitzables són molt més còmodes i pràctiques per a l'ocasió i, a més, es poden llavar a mà o en el llavaplats.

Que continue la festa amb el nostre cotilló

3 colores de bolsa de cotillón en Mercadona

No hi pot haver una nit de Cap d'Any sense cotilló. Disposem de 3 colors de bossa: roja, verda i blava. Dins de cada bossa podràs trobar diferents accessoris en diferents colors.

  • Bossa roja: trompeta, antifaç, collar, serpentina i corona amb diferents dissenys.

Bolsa roja cotillón de Mercadona

  • Bossa verda: trompeta, antifaç, collar, serpentina i perruca.

Bolsa verde cotillón de Mercadona

  • Bossa blava: trompeta, collar, serpentina, gorro en forma de con i nas de pallasso.

Bolsa azul cotillón de Mercadona

Altres recomanacions

La nit de Cap d'Any tampoc pot faltar la fruita seca i la fruita deshidratada: anous, ametles, pistatxos, panses sultanes, orellanes d'albercoc, dàtils...

T'abellix preparar unes postres dolces amb bombons Cocolizze? Et suggerim estes receptes.

Un consell postnadalenc: aprén a cuinar estes 4 receptes d'aprofitament amb les sobres de Nadal.