Muesli Crujiente Hacendado sin Azúcares Añadidos

Tot el sabor del Musli cruixent, ara sense sucres afegits

18 de gener de 2017

Ja tens disponible en totes les tendes Mercadona el nou Musli Cruixent sense Sucres Afegits Hacendado.

El musli és un aliment molt nutritiu que ajuda a aportar l'energia que necessitem al llarg del dia. Ara, tots aquells que ho preferisquen ja tenen disponible a Mercadona aquesta nova versió de musli sense sucres afegits.

Un nou musli gràcies als suggeriments dels clients de Mercadona

En Mercadona sabem que per aconseguir els millors productes és molt important conèixer els hàbits i preferències dels nostres clients. Gràcies als seus suggeriments, Mercadona i Grupo Siro han desenvolupat el nou Musli Cruixent Hacendado Sense Sucres Afegits.

El Musli Cruixent Hacendado sense Sucres Afegits s'elabora a partir de flocs i segó de civada, arròs torrat i blat. Cereals amb primeres matèries de primera qualitat, font de fibra i energia, però prescindint, en aquest cas, dels sucres afegits.

La bossa d'aquest producte conté aproximadament 11 racions, amb un pes total de 500 grams.

El Musli Cruixent sense Sucres Afegits Hacendado ha de conservar-se en un lloc fresc, sec i protegit de la llum. La bossa s’ha de mantindre sempre en posició vertical. La vida útil del producte és de 6 mesos.

Mercadona continua amb la seua aposta pels productes de fabricació espanyola. Una prova d'aquest suport constant és aquest producte, que és fabricat pel Grupo Siro a Aguilar de Campoo (Palència).

En els teus esmorzars o berenars, sol o mesclat amb llet o iogurt, com t’agrade més! Prova aquest nou musli i gaudeix del esmorzar i/o berenar més saborós.

Altres recomanacions

Tria la teua Llet de Mercadona favorita per fer la mescla clàssica amb aquest musli cruixent en els teus esmorzars i berenars. O, si ho prefereixes, combina-ho amb els nostres iogurts descremats d'Hacendado, amb 0% de matèria grassa i 0% de sucres afegits.

I si vols conèixer totes les varietats de Musli Cruixent Hacendado que pots trobar a les nostres tendes, prepara't per trobar-lo sol, amb fruita seca, amb fruites o amb xocolata.