Els pastissos infantils de Mercadona són ideals per als aniversaris dels xiquets, decorats amb els seus personatges favorits.

Pastissos infantils per a aniversaris o celebracions

18 de abril de 2024

Aniversari infantil a la vista? Amb els nostres pastissos infantils d'aniversari l'èxit està garantit. En primer lloc, estan deliciosos. I el millor de tot, són superdivertits! Perquè estan decorats amb els dibuixos que més els agraden.

Tenim tres opcions de dibuix i dos tipus de grandària, per a ajustar-nos als gustos del teu xiquet i a les teues necessitats.

Ho repetim: estan deliciosos. Compostos per diverses capes d'un bescuit esponjós amb trufa de pastisseria i una capa de xocolate cremós. A més, en la part superior, justament davall de la imatge dels dibuixos, trobaràs una altra capa més suau de crema de xocolate i llet. En els laterals del pastís, per a donar-li més estil, hi ha borumballes de xocolate, a joc amb el dibuix de l'oblea.

Tres tipus de pastissos infantils d'aniversari

Fes una ullada als tres tipus de pastís que t'oferim.

Per als més menuts, et proposem un pastís amb dibuixos de la Patrulla Canina, els adorables cadells aventurers que tant els agraden. És un pastís de 635 grams i admet 8 racions. Perfecte per a les celebracions i festes per a grups reduïts.

Tarta infantil de Mercadona con dibujos de La Patrulla canina

Per als que són un poquet més majors, tenim dos pastissos. El pastís més fantàstic amb els superherois més valents de DC Comics: Batman, Superman, Tornado Rojo o Green Lantern (Llanterna verda).

Tarta infantil de Mercadona con los superhéroes

També tenim el pastís dels animals fantàstics que mai passen de moda: el Pastís Tesia and Friends, amb els dos coneguts unicorns que donaran colorit a la celebració.

Tarta Tesia and Friends Mercadona

Estos dos pastissos pesen 1.400 grams i pots servir fins a 20 racions. És perfecte per a celebracions amb molts convidats.

Una idea: els nostres pastissos poden inspirar-te per a fer una festa d'aniversari temàtica o incloure algun detall sorprenent que agrade els xiquets. Què se t'ocorre?

Manera de descongelació i manteniment

Recorda que estos pastissos estan congelats i s'han de mantindre a una temperatura de –18 °C.

Per a descongelar-los, et recomanem deixar-los a la nevera (de 2 a 6 °C) durant 8 hores o tindre'ls 4 hores i 15 minuts a temperatura ambient.

Després de descongelar, s'han de conservar un màxim de 72 hores a la nevera (de 2 a 6 °C). Assegura't de mantindre la cadena del fred, no tornes a congelar una vegada descongelats.

Altres recomanacions

Descobrix una rica varietat de Pastissos de Mercadona amb els quals també pots celebrar les ocasions més especials.

No et perdes els nostres Gelats per a este estiu i l'àmplia varietat de sabors i grandàries.

Disposem d'un ampli assortiment de Begudes refrescants per als berenars.