Prova les millores de qualitat de les nostres maioneses.

T'ho contem tot sobre les nostres Maioneses

18 de febrer de 2022

T'agrada acompanyar el teu menjar amb les nostres Maioneses? Has de tastar la millora de qualitat que hem incorporat. A més, hem reduït notablement el percentatge de plàstic dels envasos.

Si vols assabentar-te de tot, continua llegint!

Quines millores hem fet en la qualitat de les nostres Maioneses?

S'han treballat diverses característiques del producte:

  • Millora del sabor.
  • Textura més densa.
  • Reducció de sucres.
  • Utilització d'aromes naturals i concentrat de llima.

Quines millores hem fet en l'envàs d'estos productes per a reduir el plàstic que contenen?

  • S’ha substituït l'envàs de plàstic per pots de vidre en quatre productes.

Imagen Texto 3 Mayonesas valenciano

  • En els altres dos productes de maioneses, que encara tenen envàs de plàstic, hem eliminat el blíster (plàstic que embolicava l'envàs) i s'ha canviat l'etiqueta a paper.

Imagen Texto 2 Mayonesas valenciano

  • La reducció de plàstic en estos envasos de maioneses suposa un estalvi de 900 tones d'este material a l'any.

Imagen Texto 1 Mayonesas valenciano

Instruccions d'ús i dos suggeriments de receptes

Si vols provar-les, només has d’obrir i consumir directament per a acompanyar, untar, amanir i cuinar plats freds i calents. Et proposem dos receptes fàcils i delicioses perquè pugues combinar-la:

Espàrrecs blancs amb maionesa

Pots preparar este entrant deliciós amb només 3 ingredients:

  • Espàrrecs blancs
  • Maionesa
  • Julivert fresc acabat de picar per a decorar

Ensalada russa de lluç i gambes

I, també, un plat molt saborós amb la maionesa com a ingredient estrela.

Ingredients:

  • 2 creïlles
  • 1 carlota
  • 100g gamba allistada xicoteta
  • 2 llandes de lluç al natural
  • Oli oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre
  • Maionesa
  • Cebollí
  • Puntes, grissines i regañás.

Pas a pas:

1. Separa els caps de les gambes. Porta l'aigua salada a ebullició i bull el cos de les gambes un minut. Refreda i pela.

2. En la mateixa aigua, bull dos creïlles mitjanes sense pelar i una carlota amb la seua pell juntament amb els caps de les gambes fins que les hortalisses estiguen cuites. Retira i deixa que es temperen.

3. Quan les creïlles i la carlota estiguen temperades, pela i esqueixa en un recipient.

4. Pica les gambes cuites i reserva'n mitja dotzena per a decorar. Mescla les verdures amb les dos llandes sense líquid de lluç al natural i les gambes picades, removent bé perquè les creïlles generen midó i quede una textura cremosa amb algun tros de creïlla. Afig un bon raig d'oli d'oliva verge extra. Adoba-ho amb sal i pebre. Refreda-ho en la nevera.

5. Abans de servir, mescla amb dos cullerades soperes de maionesa i munta-ho en un plat. Cobrix la superfície amb una fina capa de maionesa. Decora amb les gambes cuites, cebollí acabat de picar i oli d'oliva verge extra.

6. Es pot servir acompanyada de puntes, grissines o regañás.

Altres recomanacions

Has provat el Tzatziki? Si vols donar-los un toc diferent als teus plats, prova esta salsa a base de iogurt grec.