Mercadona t'oferix un servei de suc de taronja fresc i natural acabat d'esprémer, molt pràctic i còmode.

Suc de taronja de Mercadona acabat d'esprémer

20 de juny de 2018

Hui és el Dia Internacional del Suc. En Mercadona volem sumar-nos a la celebració amb el nostre suc de taronja acabat d'esprémer, que tens a la teua disposició en qualsevol de les nostres botigues.

Disfruta d'un suc de taronja fresc i natural en Mercadona

Recordes els temps en què calia endur-se les taronges per a esprémer-les a casa? Exigia temps i esforç, veritat?

Doncs això ja és història, perquè Mercadona ha volgut fer-ho molt més fàcil i ja funciona, des de fa més d'un any, en totes les nostres botigues un servei de suc de taronja acabat d'esprémer.

D'esta manera, oferim la màxima comoditat i el millor servei als nostres clients i posem al seu abast, d’una manera molt pràctica, un exquisit suc de taronja fresc i natural.

Suc de taronja de Mercadona a punt per a emportar-se'l

La màquina d'autoservei de suc de taronja instal·lada a la nostra secció de Fruita i Verdura és molt fàcil d'usar i absolutament segura per al consumidor.

Gràcies a la màquina et pots emportar en qualsevol moment la teua botella de suc de taronja acabat d'esprémer per a consumir-lo quan tu vulgues i a on tu vulgues, sense haver d'esprémer-les a casa ni carregar les taronges.

Elaborat amb taronges d'origen nacional, bo, sa i refrescant. Suc de taronja natural embotellat a l'instant, fàcilment, sense gens d’esforç i sense perdre ni un segon.

Amb este servei de Mercadona beure suc de taronja mai ha sigut tan fàcil!

Celebra el Dia Internacional del Suc amb Mercadona i el nostre suc de taronja acabat d'esprémer.

Altres recomanacions

Si vols saber més sobre les Taronges espanyoles de Mercadona, et recomanem este article.