Ron Fresa Perla de las Islas de Mercadona

Sorprèn els teus convidats amb el Rom Fresa Perla de les Illes de Mercadona

04 de gener de 2017

Si tens convidats a sopar o estàs organitzant una festa, un Rom Fresa Perla de les Illes barrejat amb un refresc de llima i llima dolça sorprendrà els teus familiars i amics amb el seu bonic color i el seu deliciós sabor a maduixa.


Un toc de maduixa irresistible en la teua beguda

El Rom Fresa Perla de les Illes de Mercadona té un innovador color rosa i un sorprenent i intens aroma a maduixa. És ideal per combinar-lo amb un refresc de llima i llima dolça.

Amb aquesta beguda tens garantit el toc original a les teues festes i reunions. A l'hora de preparar un combinat, ofereix aquest rom amb sabor a maduixa i comparteix els moments més especials amb les persones que més estimes. La beguda perfecta que estaves buscant perquè els teus convidats queden gratament sorpresos i complaguts.


Una forma diferent de gaudir d'una beguda refrescant

Cansat de les combinacions més tradicionals? El Rom Fresa Perla de les Illes de Mercadona ens ofereix una forma diferent, divertida i original de delectar-se amb una copa refrescant.

Contemplar aquest exòtic rom de color rosa banyant la nostra copa és tot un plaer per als sentits.

Consell per preparar una beguda amb Rom Fresa Perla de les Illes de Mercadona

Preparar aquesta beguda és molt senzill, no cal ser cap expert en còctels. Només has de posar 3 o 4 glaçons de gel en la copa o got que vages a utilitzar, abocar una xicoteta quantitat d'aquest rom i barrejar-lo amb un refresc de llima i llima dolça. Aquesta és la forma bàsica d'elaboració d'aquesta beguda.

Els més imaginatius poden optar per adornar aquest combinat amb maduixes naturals, una opció que potenciarà el sabor original del rom, o buscar altres formes d’aromatitzar-lo perquè quede totalment al seu gust.

Mercadona aposta pels productes fabricats a Espanya. Aquest rom està fabricat a Canàries, una mostra més del nostre ferm compromís en aquest sentit.

Ja saps, si vols que la teua festa o reunió siga un autèntic èxit, prepara als teus convidats unes begudes amb Rom Fresa Perla de les Illes de Mercadona. Vas a sorprendre!

Altres recomanacions


Al teu convidat li agrada el sabor a maduixa però prefereix les begudes amb ginebra? Mercadona t'ho posa fàcil per complaure’l. Serveix-li la nostra Ginebra Sheriton Strawberry, amb una exòtica pinzellada de maduixa.

I per a aquells que els agrada un altre tipus de begudes, pots oferir-los els nostres vins i sidres de Mercadona.

I, si prefereixes begudes sense alcohol, et recomanem els Còctels sense alcohol de Mercadona: Mojito o Pinya Colada.