Sopas con Wonton de Langostino y de Langostino con Fideos

Sopa amb Wonton de Llangostí, amb o sense fideus

29 de març de 2017

Ja pots assaborir l'autèntica i típica sopa asiàtica amb la Sopa amb Wonton de Llangostí de Mercadona.

La Sopa amb Wonton de Llangostí és una deliciosa recepta provinent directament de Tailàndia, que es consumeix de forma habitual a tota Àsia. Als Estats Units és número 1 en vendes i per fi ha arribat a Espanya, en dos modalitats perquè tries la que preferisques: Sopa amb Wonton de Llangostí i fideus, i Sopa amb Wonton de Llangostí (sense fideus).

2 varietats per a triar:

La Sopa amb Wonton de Llangostí de Mercadona pots trobar-la en dos variants.

  • Sopa amb Wonton de Llangostí:

Elaborada a base de deliciosos llangostins embolicats en pasta, bleda xinesa i una saborosa sopa.

Aquest plat és recomanable per a servir com a entrant abans dels plats principals d'un menjar.

  • Sopa amb Wonton de Llangostí i Fideus. En aquest cas tens els apetitosos llangostins embolicats en pasta Wonton acompanyats dels característics fideus Ramen, a més d'incloure també bleda xinesa i sopa.

Aquesta recepta conté una ració que pot servir-se com a plat principal d'un menjar per a una persona o, també, com a plat per a compartir entre tots els comensals.

Com preparar la Sopa amb Wonton de Llangostí de Mercadona

La Sopa amb Wonton de Llangostí que trobaràs a Mercadona, en les seues dos variants (amb i sense fideus) és molt fàcil de preparar. Està presentada en un recipient que simplement has d'obrir i afegir aigua fins a la marca del bol. Després col·loquem la tapa sense tancar-lo per complet, així permetrem l'eixida de vapor durant la cocció.

El millor de tot és que prèviament pots guardar la Sopa amb Wonton al congelador o al frigorífic. Es pot preparar directament de les dos formes, l'única diferència és que congelat podràs conservar-la fins a 18 mesos sense perdre les seues propietats, mentre que descongelat al frigorífic és recomanable consumir-la abans de 3 dies.

Una vegada obert l'envàs i omplit amb aigua, l'única cosa que has de fer és introduir el bol en el microones. En ser dos sopes amb ingredients diferents el temps de cocció també varia.

  • Sopa amb Wonton de Llangostí: simplement has de calfar al microones a màxima potència (900 - 1000 Watts) durant 4 minuts.
  • Sopa amb Wonton de Llangostí i Fideus: aquesta en canvi, ha d'estar al microones a màxima potència fins a 6 minuts. És recomanable per a una presentació i cocció perfecta, traure-la als 3 minuts i remoure una mica els fideus.

En tan sols 4 o 6 minuts pots tindre llesta una autèntica recepta típica d'Àsia. Gaudeix ara, com a plat principal o com a entrant, de la Sopa amb Wonton de Llangostí i la Sopa amb Wonton de Llangostí i Fideus que solament trobaràs a Mercadona.

Altres recomanacions

Un altre menjar oriental que tens disponible a Mercadona és el de Fideus Orientals de Pollastre Yum Yum, una deliciosa recepta molt còmoda de preparar en només 3 minuts.

I si vols un plat oriental amb llangostins i curri, et recomanem l'Arròs Tikka Masala d'Hacendado, també molt senzill i ràpid de preparar, amb un sabor únic gràcies a les seues llavors de rosella.