Ensaladas de Mercadona, productos de proximidad listos para consumir.

Segueix una dieta mediterrània amb les nostres amanides

05 de maig de 2017

Les amanides són bàsiques en la nostra dieta mediterrània, característica del nostre estil de vida.

Gens millor per a cuidar-te que consumir productes frescos i naturals. Mercadona t'ho posa molt fàcil amb les seues amanides elaborades a Espanya, que permeten la seua combinació amb una gran varietat d'ingredients en exquisides receptes. A més, són molt pràctiques i senzilles de preparar.

Gran varietat d'amanides de Mercadona, llistes per a consumir

T'oferim amanides saboroses i llistes per a consumir per a tota la família, que es distingeixen per la seua àmplia varietat i màxima frescor, perquè prepares els teus menús de la forma més pràctica possible.

Aquestes amanides llestes per a consumir s'elaboren amb 30 tipus diferents de verdures. És el cas de les clàssiques “4 Estacions” o “Iceberg”, i també d'altres més especials com “Brots tendres” o l'amanida preparada “Ensalight”.

Aquestes amanides són de l’interproveïdor Verdifresh. Aquestes amanides faciliten al consumidor una dieta sana i equilibrada, amb aliments baixos en calories, i permeten complir a més amb la recomanació de consumir 5 racions de fruites o verdures al dia.

Amanides de Mercadona elaborades a Espanya amb matèries primeres de proximitat

Mercadona continua fidel al seu compromís amb els productes de proximitat. En aquest cas, les matèries primeres són espanyoles i l'elaboració es realitza també al nostre país.

Les verdures de fulla, com iceberg, escarola, ruca, espinacs, brots de batàvia o lollo rosso, que componen aquestes amanides, procedeixen del sud-est peninsular. Verdifresh també compta amb proveïdors agrícoles a altres regions com Castella i Lleó, o cultius propis a les Illes Canàries, cosa que permet assegurar sempre la màxima frescor i el servei constant els 365 dies de l'any.

Per a garantir el cultiu en territori nacional al llarg de tot l'any, Verdifresh diversifica juntament amb els seus proveïdors les zones de producció on arreplega les verdures i hortalisses. Així, durant vuit mesos els principals cultius se situen a zones costaneres del sud-est peninsular, i en els mesos més calorosos la producció es trasllada a zones altes com Granada, Almeria o Albacete.

Verdifresh treballa amb més de 50 productors agrícoles locals, tots ells certificats per l'estàndard internacional Global GAP de bones pràctiques agrícoles.

Finalment, els productes Verdifresh s'elaboren a les quatre plantes que la companyia té a Espanya: Riba-roja de Túria (València), Antequera (Màlaga), Aranda de Duero (Burgos) i Granadilla de Abona (Tenerife).

Prepara el teu menú amb una de les amanides de Mercadona, cuida la teua salut i gaudeix del plaer més natural.

Altres recomanacions

Una amanida no està completa sense el seu amaniment. Utilitza Oli d'Oliva Verge Hacendado o el més pur Oli d'Oliva Verge Extra Hacendado, el que preferisques.