Roses Caramel Hacendado, un dolç snack

Roses Caramel Hacendado, un dolç snack

11 de octubre de 2017

T'agraden les roses dolces? Has de provar les Roses Caramel Hacendado, cruixents i irresistibles. T’encantaran!

Roses recobertes de caramel

Et presentem les noves roses recobertes de caramel. Un dolç capritx ideal per a compartir amb la teua família o amics mentre veus les teues pel·lícules o sèries favorites, o durant un moment de relax.

Les Roses Caramel Hacendado també són perfectes per a amenitzar qualsevol festa infantil o qualsevol reunió adulta.

La seua textura cruixent i el seu intens sabor encantaran a xiquets i a majors. A més, es presenten en una grandària molt pràctica (bossa de 120 grams) perquè pugues portar-les amb tu en qualsevol moment i prendre-les en qualsevol lloc.

Gaudeix d'un dolç moment obrint una bossa de Roses Caramel Hacendado, un saborós snack que farà les delícies dels més golosos. En qualsevol moment i lloc, n'hi ha prou amb obrir i assaborir!

Aquestes noves Roses Caramel Hacendado són un producte del nostre interproveïdor Importaco Casa Pons S.A.O, fabricat a Beniparrell (València). Una nova evidència del compromís i la política de suport de Mercadona als productes d'empreses espanyoles.

Ja saps, si tens una estona de relax, penses celebrar una festa o veure una pel·li, dóna't el capritx que et mereixes: gaudeix d’aquest dolç snack i comparteix les teues Roses Caramel Hacendado amb les persones que més vols. No et penediràs!

Altres recomanacions

Si t'agraden els snacks, tasta els nostres Snacks de Fruita Deshidratada, elaborats amb fruita natural sense sucres afegits. Disponibles en mango o poma cruixent.

I si busques un refresc per a combinar amb les teues roses, tasta els Refrescs Gold Spring Sense Gas Zero.