A l'hivern convé cuidar-se amb bons hàbits d'alimentació. Els plats de cullera que es prenen calents són molt recomanables i reconstituents en esta època de l'any, sobretot si estan basats en verdures, llegums o hortalisses.
Et proposem tres receptes de cremes saludables perquè este hivern cuides els dinars i sopars. Molt fàcil de preparar!
3 receptes de cremes ideals per a l'hivern
Crema de carabassa i llentilles
Un primer plat molt complet, baix en calories, que t'aporta tota l'energia que necessites gràcies a una deliciosa combinació d'ingredients. La carabassa reforça el nostre sistema immunològic, és antioxidant i prevé grips i constipats, entre altres propietats. Les llentilles destaquen perquè aporten proteïnes, minerals, ferro i fibra.
Si vols aprendre a preparar este plat, continua la nostra recepta pas a pas.
Crema de pésols
Els pésols, ingredient bàsic d'esta recepta, tenen un valor nutricional alt i menys aportació calòrica que altres llegums. Són una font important de proteïna vegetal, amb alt contingut en vitamines, minerals i hidrats de carboni. També són rics en fibra soluble i ajuden a reduir el colesterol.
Si vols aprendre a preparar este plat, continua la nostra recepta pas a pas.
Crema de bròcoli amb ametles
El bròcoli és una verdura molt nutritiva, alta en vitamines i minerals i poc calòrica. Prevé les malalties cardiovasculars, és una bona font de ferro contra l'anèmia i depura l'organisme, entre altres bones qualitats. Les ametles aporten a este plat proteïnes, greixos saludables i poder antioxidant.
Si vols aprendre a preparar este plat, continua la nostra recepta pas a pas.
Altres recomanacions
Completa la resta de menjars del dia amb una àmplia varietat de Pans 100 % integrals.