Vols aprendre a preparar unes boníssimes postres amb els nostres bombons Cocolizze i el nostre Torró d'avellana?
Et suggerim unes receptes amb estos productes perquè triomfes a l'hora de les postres. Continua llegint i descobrix les seues característiques i com preparar-los.
Bombons Cocolizze
Esferes de neula cruixent, farcides de crema de coco i ametla sencera, amb cobertura vegetal blanca i coco ratllat.
Torró d'avellana
Torró de xocolate amb llet, farcit de crema amb sabor característic de llet i avellanes. En l'interior trobaràs trossets de galleta per a crear una textura cruixent.
Receptes amb Cocolizze
Pastís de Cocolizze
Per al bescuit:
1. Precalfa el forn a 175 °C. Folra 3 motles de 15 cm amb paper de forn.
2. En un bol, mescla 1 tassa i mitja de farina de blat, ¾ de tassa d'ametla molta, 2 culleradetes de rent i un pessic de sal.
3. En un altre bol, bat 170 g de mantega amb 1 tassa i mitja de sucre fins que quede esponjosa. Afig 3 ous d'un en un. I després les llavors d'una branqueta de vainilla.
4. A esta última mescla afig, a poc a poc, la mescla de la farina, intercalant amb 190 ml de llet. Ves mesclant-ho tot amb una espàtula.
5. Ompli els motles i enforna uns 35 minuts, aproximadament. Si veus que es comença a daurar molt ràpidament la part de dalt dels bescuits, els pots tapar amb paper de plata perquè no se't cremen. Deixa refredar a temperatura ambient.
Per al farciment:
1. En una paella, mescla 190 ml de llet de coco amb les llavors d'una branqueta de vainilla. Infusiona removent de tant en tant fins que comence a bullir i ací retira del foc. Deixa temperar un poc.
2. En un bol, bat la resta de llet de coco, el rovell d'un ou, 3 cullerades de sucre i 2 cullerades de farina fina de dacsa. Afig a poc a poc la llet de coco infusionada.
3. Torna a posar la mescla de nou en la paella i cuina a foc fort sense deixar de remoure fins que espessisca i comence a bullir.
4. Cola la mescla en un bol i cobrix-ho amb paper film tocant la mescla perquè no es cree una pel·lícula per damunt.
5. Refreda a temperatura ambient i després passa-ho a la nevera un mínim de 2 hores.
Per a la cobertura:
1. Fon al bany de maria 1 pastilla de xocolate blanc per a fondre amb 170 ml de nata per a muntar. Deixa refredar a temperatura ambient.
2. Quan la mescla estiga freda, bat fins que es munte i afig 1 cullerada de llet. Bat un poc més fins que estiga ben incorporada i muntada.
3. Entre capes de bescuit, posa un poc de farciment. Cobrix amb la cobertura de xocolate blanc i decora amb bombons Cocolizze i ametla laminada.
Tiramisú de Cocolizze
1. Bat 4 rovells d'ou amb 120 g de sucre al bany de maria fins que quede esponjós. Deixa-ho refredar.
2. Quan estiga freda, afig 500 g de mascarpone i 100 g de coco ratllat. Mescla-ho bé.
3. Trosseja 12 bombons Cocolizze. Afig a la mescla.
4. Mescla 250 ml de llet de coco i les llavors d'una rama de vainilla.
5. Intercala capes dels bescuits (400 g) mullats en la llet de coco i de la crema de mascarpone. Acaba amb una capa de crema. Deixa refredar en la nevera un mínim de 2 hores.
6. Decora amb l'ametla laminada i el coco ratllat.
Receptes amb Torró d'avellana
Cheesecake de Torró d'avellana
Gotets per a 4 persones:
1. Fon al bany de maria 125 g de xocolate amb llet per a fondre i deixa temperar.
2. En un bol, mescla 120 g de mascarpone amb 120 g més de formatge d'untar i 40 g de sucre. A poc a poc, afig el xocolate fos i després 200 ml de nata per a muntar. Deixa-ho tot ben mesclat. Finalment, afig 100 g de torró d'avellana trossejat i mescla bé amb una espàtula.
3. En el fons dels gotets, posa una capa de 2 galletes de xocolate picades amb 4 avellanes picades en cada got i per damunt la crema de formatge. Deixa refredar mínim 1 hora.
4. Abans de servir, decora amb un trosset de torró d'avellana i més avellanes picades.
Brownie de Torró d'avellana
1. Precalfa el forn a 180 °C i folra un motle quadrat de 20 x 20 cm amb paper de forn.
2. Fon 170 g de xocolate negre per a fondre amb 150 g de mantega. Deixa temperar un poc.
3. En un bol, bat 2 ous amb 220 g de sucre fins que quede espumós. Afig, a poc a poc, el xocolate fos i 150 g de farina amb llevat tamisat. Mescla-ho.
4. Finalment, afig 150 g de torró d'avellana trossejat i posa la mescla en el motle. Enforna uns 18-20 minuts.
5. Deixa refredar totalment i decora amb 20 g més de xocolate amb llet i 20 g de xocolate blanc fosos.
Altres recomanacions
Si t'agrada la rebosteria i necessites idees amb productes refrescants com l'orxata, ací et deixem la nostra recepta de Bescuit d'Orxata.