AVÍS DE COOKIES

Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".

Recepta de Salmó al forn amb bacó i ceba caramel·litzada, suggeriment exquisit de la nostra Pescateria per a Nadal.

Receptes de peix per a estes festes

07 de desembre de 2018

La Pescateria de Mercadona et proposa una varietat interessant de receptes per a compartir amb els teus amics i familiars estos dies tan especials. Entre altres plats de peix i marisc, et suggerim: calamars farcits, lluç, cassoletes de surimi, clòtxines en salsa i salmó al forn, amb elaboracions molt originals i desitjables. Les descobrixes amb nosaltres?

Aprén a preparar estes receptes delicioses i sorprén els teus convidats per Nadal. Descàrrega des d'ací totes les receptes de la Pescateria de Mercadona:

Folleto recetas pescadería de Mercadona para Península.

El salmó és un peix saborós que, cuinat al forn, manté tota l'elegància del seu sabor. Esta recepta de Salmó al forn amb bacó i ceba caramel·litzada s'amanix amb dos textures de tomaca que li aporten frescor i un atractiu toc de color. Una aposta segura per a encertar durant els dinars i sopars nadalencs.

Seguix el vídeo de la recepta de Salmó al forn amb bacó i ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 lloms o filets de salmó fresc sense espines de 200 g aproximadament cada un.
  • 2 safates de cintes de bacó.
  • 6 cullerades soperes de ceba caramel·litzada.
  • 2 tomaques mitjanes.
  • 8 tomaques cherry
  • Cebollí
  • Caiena
  • Popurri de pebres
  • Sal grossa

Pas a pas:

Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens l'elaboració completa d'este guisat exquisit.

1. En una font de forn disposa 8 rodanxes de tomaca.

Dispón en una fuente de horno 8 rodajas de tomate.

2. Col·loca damunt de les rodanxes de tomaca els quatre lloms de salmó amb la pell cap avall.

Colocar sobre las rodajas de tomate los cuatro lomos de salmón con la piel hacia abajo.

3. Salpebra al gust.

Salpimentar al gusto el salmón.

4. Incorpora damunt dels lloms de salmó la ceba caramel·litzada.

 Incorpora sobre los lomos de salmón la cebolla caramelizada.

5. Afig les cintes de bacó.

Añadir las tiras de bacon al salmón.

6. Posa-ho al forn durant 15-20 minuts a 180 °.

Hornear durante 15-20 minutos a 180º.

7. Emplata amb 2 tomaques cherry partides per la meitat i empolvora amb cebollí picat i caiena esmicolada.

Emplatar con 2 tomates cherry partidos por la mitad y espolvorear con cebollino picado y cayena desmenuzada.

Altres recomanacions

Visita el nostre apartat de receptes si necessites més idees per a cuinar a Nadal i sorprén els teus convidats.

Per a obrir boca, no hi ha res millor que uns entrants que ens preparen per al plat principal. Selecciona els que més t'agraden.