La Pescateria de Mercadona et proposa una varietat interessant de receptes per a compartir amb els teus amics i familiars estos dies tan especials. Entre altres plats de peix i marisc, et suggerim: calamars farcits, lluç, cassoletes de surimi, clòtxines en salsa i salmó al forn, amb elaboracions molt originals i desitjables. Les descobrixes amb nosaltres?
Aprén a preparar estes receptes delicioses i sorprén els teus convidats per Nadal. Descàrrega des d'ací totes les receptes de la Pescateria de Mercadona:
El salmó és un peix saborós que, cuinat al forn, manté tota l'elegància del seu sabor. Esta recepta de Salmó al forn amb bacó i ceba caramel·litzada s'amanix amb dos textures de tomaca que li aporten frescor i un atractiu toc de color. Una aposta segura per a encertar durant els dinars i sopars nadalencs.
Seguix el vídeo de la recepta de Salmó al forn amb bacó i ceba caramel·litzada
Ingredients per a 4 persones:
- 4 lloms o filets de salmó fresc sense espines de 200 g aproximadament cada un.
- 2 safates de cintes de bacó.
- 6 cullerades soperes de ceba caramel·litzada.
- 2 tomaques mitjanes.
- 8 tomaques cherry
- Cebollí
- Caiena
- Popurri de pebres
- Sal grossa
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens l'elaboració completa d'este guisat exquisit.
1. En una font de forn disposa 8 rodanxes de tomaca.
2. Col·loca damunt de les rodanxes de tomaca els quatre lloms de salmó amb la pell cap avall.
3. Salpebra al gust.
4. Incorpora damunt dels lloms de salmó la ceba caramel·litzada.
5. Afig les cintes de bacó.
6. Posa-ho al forn durant 15-20 minuts a 180 °.
7. Emplata amb 2 tomaques cherry partides per la meitat i empolvora amb cebollí picat i caiena esmicolada.
Altres recomanacions
Visita el nostre apartat de receptes si necessites més idees per a cuinar a Nadal i sorprén els teus convidats.
Per a obrir boca, no hi ha res millor que uns entrants que ens preparen per al plat principal. Selecciona els que més t'agraden.