Els plats principals amb carn són clàssics en estes dates nadalenques. La Carnisseria de Mercadona et suggerix diferents receptes per a Nadal: llomello, corder, pollastre de corral, vedella, porc…, amb tot el sabor de les carns i tot l'afecte i la dedicació que es posa en la seua elaboració. Perquè les compartisques amb els teus amics i familiars en esta època de l'any tan especial.
Consulta el pas a pas de totes estes receptes que t'oferix la Carnisseria de Mercadona des d'ací:
El corder és un dels plats més representatius del Nadal al nostre país. Pensant en estes dates nadalenques et proposem una preparació que té el sabor característic i profund dels boscos que aporta la tòfona negra. Esta Espatla de corder rostida amb salsa de tòfones es convertirà en el plat estrella de les teues celebracions familiars.
Seguix el vídeo de la recepta d'Espatla de corder rostida amb salsa de tòfones
Ingredients per a 4 persones:
- 1 espatla de corder
- 25 g de tòfona
- 1 ceba
- 1 paquet de cebollí
- 50 g de mantega
- Mitja copa de brandy
- Aigua
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal.
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens l'elaboració completa d'esta deliciosa recepta.
1. Salpebra l'espatla i amanix amb oli.
2. Enforna l'espatla durant 90 minuts a 180 °C.
3. Posa una miqueta d'oli en una paella.
4. Incorpora la meitat de la mantega.
5. Sofrig la ceba molt picada.
6. Afig la tòfona picada, una miqueta de sal i el brandy.
7. Reduïx l'alcohol.
8. Afig el suc del corder i la mantega restant.
9. Reduïx al gust.
10. Servix amb la salsa per damunt.
11. Decora amb el cebollí.
Altres recomanacions
La nostra secció de receptes pot ser molt útil per a Nadal. Fes-li una ullada!
Per a començar els teus dinars i sopars per estes festes, res de millor que la nostra selecció de Fumats, salaons i conserves de peix.