Has tastat l'Ensalada d'arròs amb pimentons? És molt fàcil i ràpida de preparar, està deliciosa i pots disfrutar-la en qualsevol dinar o sopar. També porta tàperes, olives i anxoves. Apunta esta recepta fresca i lleugera per a l'estiu! T'abellix?
Seguix el pas a pas per a la recepta d'Ensalada d'arròs amb pimentons
Ingredients per a 4 persones:
- 300 g d'arròs ensalades i guarnició.
- 150 g de pimentó rostit.
- 1 fulla de llorer.
- 50 g de pinyons.
- 20 olives verdes sense pinyol.
- 20 tàperes.
- 1 llanda d'anxoves.
- Grana padano.
- Crostons torrats.
- Sal en escates.
- Oli d'oliva verge extra.
Pas a pas:
1. Cou l'arròs amb la fulla de llorer en aigua durant 17 minuts. Afig sal.
2. Una vegada cuit, deixa refredar durant 30 minuts.
3. Talla les olives verdes.
4. En una paella amb un poc d'oli, daura els pinyons.
5. En un bol gran, incorpora l'arròs i afig les tàperes, les olives, el pimentó rostit i les anxoves
6. Mescla-ho tot.
7. Servix en plats individuals i corona amb crostons, el grana padano i els pinyons torrats.
Altres recomanacions
Si busques receptes fresques per a l'estiu, et suggerim la nostra Pipirrana amb crostons.