Si has començat l'any amb Nous Hàbits tenim una recepta ideal per als teus dinars i sopars: una apetible sopa de verdures que t'ajudarà a combatre el fred de l'hivern i et prepararà per als mesos de primavera i estiu.
La Sopa de kale, bimi i encisam amb formatge fresc batut desnatat és una excel·lent manera de consumir les imprescindibles verdures, un primer plat perfecte.
Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Sopa de kale, bimi i encisam:
Ingredients per a 4/6 persones:
- 1/4 quart de ceba
- 1 gra d'all
- 200 g kale
- 200 g de bimi
- 1/2 encisam iceberg
- 3 culleradetes de formatge fresc desnatat
- Popurri de pebres
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Aigua mineral
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, para atenció a l'elaboració completa d'esta deliciosa sopa.
1. Cou el kale durant uns 12 minuts.
2. Cou el bimi durant 7 o 8 minuts.
3. Neteja les verdures i escalda mig encisam en un litre i mig d'aigua mineral bullint durant un minut.
4. Reserva les tiges de bimi ja cuites i talla-les en daus.
5. Trosseja la ceba molt fina.
6. Tritura el gra d'all.
7. En una olla o cassola gran tirar un rajolí d'oli i sofrig a foc mitjà la ceba i l'all picats.
8. Tritura en un got americà l'encisam, el kale i el bimi juntament amb l'aigua que quede de la cocció.
9. Aboca-ho a l'olla amb la ceba i l'all i salpebra.
10. Tira dos culleradetes del formatge batut i deixa-ho coure a foc lent uns 5 minuts. La sopa ha de quedar a mitjan camí entre una sopa líquida i una crema.
11. Servix en un bol i afig una cullerada de formatge, un rajolí d'oli, una miqueta més de pebre i els daus cruixents de bimi.
Altres recomanacions
Has tastat el deliciós Oli d'alvocat? Ideal per a amanir ensalades, cremes, etc.