Vols preparar una recepta per Sant Valentí i encara no t'has decidit? Tenim el que li agrada a eixa persona tan especial. Un Rissotto de bolets que serà un encert segur. Sorprén-lo amb la taula posada. O divertiu-vos cuinant-lo junts!
Seguix el nostre pas a pas per a un resultat deliciós i a disfrutar de la celebració.
Seguix el pas a pas de la nostra Recepta de Sant Valentí
Ingredients per a 2 persones:
- 160g d'arròs risotto
- 3 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 1 ceba dolça
- 600ml de caldo de verdures
- 225g de saltat de bolets
- 25g de mantega
- 50g de formatge parmesà
- 75ml de vi blanc
- Cebollí
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal en escates
Pas a pas:
1. En una olla amb el foc apagat, afig la mantega, el llorer, els grans d'all xafats i la ceba picada.
2. Encén el foc al mínim. Remou i salpebra.
3. Quan veges la ceba transparent, afig els bolets. Salta a foc mitjà-baix durant uns 5 minuts, fins que estiguen completament descongelades i hagen soltat part del suc.
4. Afig l'arròs i un rajolí d'oli d'oliva. Remou-ho.
5. Quan l'arròs comence a estar transparent, afig el vi blanc. No deixes de remoure fins que notes que s'evapora l'alcohol.
6. Afig el caldo molt calent a poc a poc. Mentre tires el caldo no has de deixar de remoure l'arròs.
7. Corregix de sal, remou i afig caldo fins que l'arròs quede al dente i amb una textura cremosa.
8. Afig una anou de mantega i el formatge ratllat. Remou amb energia fins que es mescle bé. Tapa i deixa reposar 5 minuts.
9. Acaba el plat amb pebre negre acabat de moldre, formatge en penques, cebollí picat i un rajolí d'oli d'oliva.
Altres recomanacions
Si preferixes altres receptes romàntiques, tria la teua preferida en la nostra secció de receptes.