Et presentem una recepta saborosa que pots incloure des de hui en els teus menjars. El Rellomello de titot amb salsa de taronja, carabassa i gingebre és un plat que destaca per la seua original combinació de sabors: la suavitat de la carn de titot contrasta amb el sabor cítric de la taronja i el toc oriental del gingebre.
Una proposta ideal per al segon plat del teu dinar, perfecta per a preparar-te per a esta temporada. Deliciosa i amb un increïble sabor mediterrani.
Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Rellomello de titot amb salsa de taronja, carabassa i gingebre:
Ingredients per a 2/4 persones:
- 2 rellomellos de titot
- 1 galló de taronja per plat
- Ratlladura de pell de taronja
- El suc de mitja taronja
- 50 g de carabassa tallada en daus per persona
- 10-15 g de gingebre
- 1 culleradeta de farina
- Timó
- Oli d'oliva
- Popurri de pebres
- Cebollí
- Sal
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens l'elaboració completa d'esta saborosa recepta.
1. Talla en daus 50 g de carabassa per persona.
2. Salta la carabassa.
3. Ratlla el gingebre
4. Esprem el suc de mitja taronja.
5. Pica un tros de la pell de la taronja.
6. Fes una salsa a foc suau amb el gingebre, la pell de taronja i el suc. Afig un pessic de sal i una culleradeta de farina.
7. Reduïx la salsa a foc suau.
8. Torra els rellomellos de titot a la paella
9. Salpebra i afig el timó.
10. Baixa el foc i tapa-ho durant 10 minuts.
11. Emplata decorant-ho amb un galló de taronja, daus de carabassa i el cebollí.
Per a conéixer més informació sobre la campanya de taronges espanyoles de Mercadona, et recomanem que consultes este article.
Altres recomanacions
Descobrix la nostra Proposta de jornada de nous hàbits, que inclou este i altres plats equilibrats i deliciosos.
Si t'interessa una altra exquisida recepta de sabors mediterranis, prova este plat de Pollastre de corral amb all i llima.