Encara no has tastat el nostre saborós pollastre de corral? El pots trobar a la Carnisseria de Mercadona.
Esta recepta elaborada al forn amb el condimentador amb all i llima recull tota l'essència dels sabors mediterranis, eixos que tant ens agraden.
Acompanya'l amb tomaca, espàrrecs i salsa d'anous, bròcoli i llima, per a potenciar el sabor deliciós d'un pollastre de corral.
Un plat deliciós, perfecte per a disfrutar en família o amb amics.
Seguix el vídeo pas a pas per a elaborar la recepta de Pollastre de corral amb all i llima:
Ingredients per a 4 persones:
- 4 quarts posteriors de pollastre de corral
- Condimentador amb all i llima
- Bròcoli
- 50 g d'anous pelades
- Tomaques cherry
- Espàrrecs verds
- Popurri de pebres
- Timó
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Llima
- Pebre blanc
Pas a pas:
Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens l’elaboració completa d'esta deliciosa recepta:
1. Incorpora dins de la bossa per a forn (inclosa en l'envàs del condimentador amb all i llima) un sobre de condimentador i dos quarts posteriors de pollastre de corral.
2. Tanca la bossa, posa-la en la safata del forn i cuina-ho al forn, calfat prèviament a 180°, durant una hora.
3. Neteja i talla el bròcoli.
4. Bull-ho durant 2-3 minuts.
5. Tritura les anous.
6. Afig el bròcoli i bat-ho tot junt.
7. Salpebra i amanix amb llima.
8. Salta els espàrrecs verds amb les tomaquetes cherry, sal i timó.
9. Emplata i servix-ho juntament amb els espàrrecs, les tomaquetes amb timó i una miqueta de suc del rostit del pollastre.
Altres recomanacions
T'abellix una cervesa per a acompanyar este deliciós menjar? Tria la que més t'agrade entre l'àmplia varietat de Cerveses de Mercadona.
Vols conéixer altres receptes que poden solucionar els teus dinars i sopars casolans? Ací tens la nostre Llista de receptes, aprofita-la.