Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".
Vols aprendre a preparar un deliciós Poké de cranc? Este plat lleuger i refrescant, molt fàcil de cuinar, és una tendència gastronòmica que triomfa hui dia en nombrosos països.
Seguix el vídeo pas a pas de la nostra versió de Poké de cranc
Ingredients per a 2 persones:
65 g de carn de cranc Chatka
200 g de gamba cuita pelada
1 ceba tendra
125 g de quinoa blanca i roja
½ alvocat
½ mango
10 tomaques cherry
Oli d'oliva
Per a l'amaniment:
2 xilis de Jalapa
Llavors de xia
6 cullerades soperes de salsa de soja
½ aranja
Ceba fregida
Coriandre
Pas a pas:
Si vols seguir tots els detalls de l'elaboració d'esta recepta, ací tens el pas a pas.
1. En una paella afig oli i ofega les gambes.
2.Talla l'alvocat a la juliana.
3.Talla el mango en quadradets.
4.Talla la ceba tendra a la juliana.
5. Talla les tomaques per la meitat.
6. En un plat, afig el mango, la ceba, l'alvocat, les gambes, les tomaques, la quinoa i el cranc.
7. Trosseja els xilis de Jalapa i el coriandre.
8.Esprem l'aranja sobre els xilis de Jalapa i el coriandre trossejats.
9.Afig la salsa de soja.
10.Amanix amb la salsa, la xia i la ceba fregida.
Altres recomanacions
Si busques altres plats lleugers i frescos a base de peix, què et sembla esta Recepta de Tataki de salmó?
Més idees per als teus dinars i sopars en la nostra secció de Receptes.
El Nadal és època de reunions, retrobaments, dinars i sopars en les quals compartim el temps amb familiars o amics que poden ser inoblidables. Per això és convenient cuidar-los al màxim, sobretot si som els amfitrions.
Per si de cas en estes festes tens convidats per a dinar o sopar, hem preparat una selecció de Receptes de Mercadona amb les quals sorprendràs els teus sers estimats.
A mesura que ens endinsem en la tardor abellixen, cada vegada més, els plats de cullera calents que ens alleugen de la baixada de temperatures i ens preparen per a rebre l'hivern.
Et presentem la nostra exquisida recepta de Sopa minestrone, elaborada fonamentalment amb verdures. Una sopa tradicional, rica en sabors i combinacions de textures, que pots preparar a ta casa. És molt fàcil.
Vols aprendre a preparar una berenar terrorífic? Amb estes Galletes de Halloween sorprendràs la família i els amics, tant els majors com els més menuts de la casa.
Anima't, estes galletes amb forma de fantasma són molt fàcils de fer, sobretot amb la nostra guia pas a pas. I el millor és que estan terriblement bones!
Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Galletes de H...