T'ensenyem el pas a pas per a una recepta de Poké de cranc, molt fàcil de preparar.

Recepta de Poké de cranc

31 de juliol de 2019

Vols aprendre a preparar un deliciós Poké de cranc? Este plat lleuger i refrescant, molt fàcil de cuinar, és una tendència gastronòmica que triomfa hui dia en nombrosos països.

Seguix el vídeo pas a pas de la nostra versió de Poké de cranc

Ingredients per a 2 persones:

  • 65 g de carn de cranc Chatka
  • 200 g de gamba cuita pelada
  • 1 ceba tendra
  • 125 g de quinoa blanca i roja
  • ½ alvocat
  • ½ mango
  • 10 tomaques cherry
  • Oli d'oliva

Per a l'amaniment:

  • 2 xilis de Jalapa
  • Llavors de xia
  • 6 cullerades soperes de salsa de soja
  • ½ aranja
  • Ceba fregida
  • Coriandre

Pas a pas:

Si vols seguir tots els detalls de l'elaboració d'esta recepta, ací tens el pas a pas.

1. En una paella afig oli i ofega les gambes.

Paso 1 Imagen Receta Poke Cangrejo

2. Talla l'alvocat a la juliana.

Paso 2 Imagen Receta Poke Cangrejo

3. Talla el mango en quadradets.

Paso 3 Imagen Receta Poke Cangrejo

4. Talla la ceba tendra a la juliana.

Paso 4 Imagen Receta Poke Cangrejo

5. Talla les tomaques per la meitat.

Paso 5 Imagen Receta Poke Cangrejo

6. En un plat, afig el mango, la ceba, l'alvocat, les gambes, les tomaques, la quinoa i el cranc.

Paso 6 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 7 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 8 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 9 Imagen Receta Poke Cangrejo

​7. Trosseja els xilis de Jalapa i el coriandre.

Paso 10 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 11 Imagen Receta Poke Cangrejo

8. Esprem l'aranja sobre els xilis de Jalapa i el coriandre trossejats.

Paso 12 Imagen Receta Poke Cangrejo

9. Afig la salsa de soja.

Paso 13 Imagen Receta Poke Cangrejo

10. Amanix amb la salsa, la xia i la ceba fregida.

Paso 14 Imagen Receta Poke Cangrejo

Paso 15 Imagen Receta Poke Cangrejo

Altres recomanacions

Si busques altres plats lleugers i frescos a base de peix, què et sembla esta Recepta de Tataki de salmó?

Més idees per als teus dinars i sopars en la nostra secció de Receptes.