Vols aprendre a preparar un deliciós Poké de cranc? Este plat lleuger i refrescant, molt fàcil de cuinar, és una tendència gastronòmica que triomfa hui dia en nombrosos països.
Seguix el vídeo pas a pas de la nostra versió de Poké de cranc
Ingredients per a 2 persones:
- 65 g de carn de cranc Chatka
- 200 g de gamba cuita pelada
- 1 ceba tendra
- 125 g de quinoa blanca i roja
- ½ alvocat
- ½ mango
- 10 tomaques cherry
- Oli d'oliva
Per a l'amaniment:
- 2 xilis de Jalapa
- Llavors de xia
- 6 cullerades soperes de salsa de soja
- ½ aranja
- Ceba fregida
- Coriandre
Pas a pas:
Si vols seguir tots els detalls de l'elaboració d'esta recepta, ací tens el pas a pas.
1. En una paella afig oli i ofega les gambes.
2. Talla l'alvocat a la juliana.
3. Talla el mango en quadradets.
4. Talla la ceba tendra a la juliana.
5. Talla les tomaques per la meitat.
6. En un plat, afig el mango, la ceba, l'alvocat, les gambes, les tomaques, la quinoa i el cranc.
7. Trosseja els xilis de Jalapa i el coriandre.
8. Esprem l'aranja sobre els xilis de Jalapa i el coriandre trossejats.
9. Afig la salsa de soja.
10. Amanix amb la salsa, la xia i la ceba fregida.
Altres recomanacions
Si busques altres plats lleugers i frescos a base de peix, què et sembla esta Recepta de Tataki de salmó?
Més idees per als teus dinars i sopars en la nostra secció de Receptes.