Tasta esta varietat de sopa freda que és el Gaspatxo de remolatxa, ideal per als mesos de calor.

Recepta de Gaspatxo de remolatxa

22 de juliol de 2020

T'apetix un Gaspatxo de remolatxa? Si hi ha una sopa freda que apetix a l'estiu, és el gaspatxo. Este plat admet nombroses variants, una de les quals s'elabora amb remolatxa, amb el sabor típic d'esta hortalissa i un color tan intens i característic.

A més, és molt fàcil de preparar i resulta molt lleuger i refrescant. Apunta-te-la en la llista de receptes favorites per a l'estiu!

Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Gaspatxo de remolatxa

Ingredients per a 4 persones:

  • 450 g de remolatxa cuita
  • 1 kg de tomaca de pera
  • 2 grans d'all
  • ½ cogombre
  • ½ pimentó verd
  • ¼ ceba
  • 40 ml d'oli d'oliva
  • 40 ml de vinagre de xerés
  • 60 g de brull
  • 1 grapat d'anous
  • 10 g de sal

Pas a pas:

Si vols seguir el procés amb detall, ací tens l'elaboració completa d'este deliciós gaspatxo.

1. Talla la tomaca a trossos

Texto 1 Imagen Gazpacho de remolacha

2. Tritura les tomaques en la batedora.

Texto 2 Imagen Gazpacho de remolacha

3. Afig el pimentó a trossos

Texto 3 Imagen Gazpacho de remolacha

4. El cogombre pelat i tallat

Texto 4 Imagen Gazpacho de remolacha

5. A continuació, la ceba i els grans d'all

Texto 5 Imagen Gazpacho de remolacha

6. I, finalment, la remolatxa tallada a trossos

Texto 6 Imagen Gazpacho de remolacha

7. Posa sal, oli i vinagre

Texto 7 Imagen Gazpacho de remolacha

Texto 8 Imagen Gazpacho de remolacha

Texto 9 Imagen Gazpacho de remolacha

8. Tritura-ho tot

Texto 10 Imagen Gazpacho de remolacha

9. Servix en un recipient i corona amb brull i anous.

Texto 11 Imagen Gazpacho de remolacha

Altres recomanacions

Si busques receptes refrescants, et recomanem esta Sopa freda de meló amb glaçons de llima i herba-sana.