AVÍS DE COOKIES

Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".

Seguix la nostra recepta per a preparar un gaspatxo de meló d'alger amb glaçons de llima i gingebre i disfruta del plat més refrescant de l'estiu.

Recepta de Gaspatxo de meló d'alger amb glaçons de llima i gingebre

31 de juliol de 2018

El gaspatxo sempre és una elecció perfecta per als mesos calorosos. Esta senzilla recepta de Gaspatxo de meló d'Alger, elaborada amb meló d'Alger, pimentó roig, tomaca, glaçons de llima i gingebre, i oli de menta, abellix a qualsevol hora del dia i serà una delícia per a la teua família o amics.

Refresca els dinars d'estiu amb este deliciós plat que pots elaborar amb els melons d'alger que trobaràs a la Fruiteria de Mercadona.

Seguix el vídeo de la recepta de Gaspatxo de meló d'alger amb glaçons de llima i gingebre:

Ingredients per a 4 persones:

  • Mig meló d'alger
  • Pimentó roig
  • Tomaques de pera
  • Gingebre
  • Llima espremuda
  • Aigua
  • Oli d'oliva verge extra
  • Menta
  • Sal

Pas a pas:

Esta recepta és molt senzilla de preparar. Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens l'elaboració completa d'un exquisit Gaspatxo de meló d'alger amb glaçons de llima i gingebre. Veuràs que saborós i que refrescant!

Per als glaçons:

Primer, fes els glaçons. Afig la llima i el gingebre ratllat a l'aigua i congela-ho.

Sigue nuestra receta para preparar un Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y disfruta del plato más refrescante del verano.

Sigue nuestra receta para preparar un Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y disfruta del plato más refrescante del verano.

Sigue nuestra receta para preparar un Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y disfruta del plato más refrescante del verano.

Per al gaspatxo:

1. Talla el meló d'Alger en daus i reserva.

Sandía cortada a trozos para posteriormente triturar

El Gazpacho de Sandía con cubitos de limón y jengibre y es el plato más refrescante del verano.

2. Talla el pimentó a tires i a trossets, i reserva.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

3. Pela les tomaques i talla-les.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

4. Fica els daus de meló d'Alger dins del got de la batedora.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

5. Incorpora les tomaques i el pimentó a tires.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

6. Afig sal, unes gotes de llima espremuda i tritura-ho.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

Per a l'oli de menta:

1. Escalda la menta durant 15 segons.

El gazpacho de sandía y cubitos de limón y jengibre son el plato más refrescante del verano.

2. Mescla l'oli amb la menta escaldada.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

3. Emulsiona amb la batedora.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

4. Cola-ho.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

Per a la presentació:

1. Servix el gaspatxo en un bol.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

2. Incorpora els glaçons de llima i gingebre.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es le plato más refrescante del verano.

3. Afig l'oli de menta i els trossets de pimentó. Decora'l amb una fulleta de menta.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

El gazpacho de sandía con cubitos de limón y jengibre es el plato más refrescante del verano.

Mercadona dona suport a la campanya "Fruta y Verdura de aquí y de ahora" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular.

Altres recomanacions

Si t'agrada més el meló de tot l'any o vols variar, prova la nostra recepta de Gaspatxo de meló de tot l'any con glaçons de llima i herba-sana, tan refrescant, exquisida i fàcil de preparar com esta.

Per a rematar este dinar o sopar tan fresquet, què et semblen uns Gelats de Mercadona? Estes són les novetats més delicioses per a este estiu: Mini Nocciola amb cobertura doble i Con mitjà de nata amb galletes de xocolate.