T'agrada la pasta? Prepara't per a aprendre a cuinar un plat exquisit i molt fàcil: fusilli amb gambes. Només has de seguir les nostres indicacions. És molt important aconseguir el punt de cocció adequat de la pasta i donar-li un puntet picant sense passar-se'n!
Una recepta ideal per a sorprendre el Dia de Sant Valentí, ja que, a més d'estar boníssima, té una decoració molt especial: es corona amb una tomaca i formatge en forma de cor, un per a cada plat ❤. T'animes a preparar-la?
Seguix el nostre pas a pas de la recepta de Fusilli amb gambes
Ingredients per a 2 persones:
- 200 g fusilli de llentilla roja
- 150 g de gambes congelades
- 50 g de minidaus de pernil
- 12 tomaques cherry
- 150 ml de tomaca fregida
- 1 vitet de caiena
- 1 gra d'all
- 1 cullerada d'orenga
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- 1 tomaca
- 3 cullerades de formatge grana padano
Pas a pas:
1. Cou els fusilli en aigua bullint amb sal durant 6-8 minuts.
2. Ofega en una paella els daus de pernil amb un poc d'oli.
3. Afig el gra d'all ben picat i les gambes descongelades.
4. Quan al pernil agafe color, afig el vitet, l'orenga, la tomaca fregida i els fusilli escorreguts.
5. Afig les tomaquetes cherry en meitats i mescla-ho bé. Reserva.
6. Pela una tomaca i retalla-la fins que tinga forma de cor amb l’ajuda d'un ganivet.
7. Ompli un motle de cor amb formatge parmesà i posa-ho al forn 5 minuts.
8. Servix la pasta amb un cor en cada plat.
Altres recomanacions
Si t'agrada la pasta, prova un altre dia esta recepta de Espaguetis sense gluten amb salsa marinera. I si necessites més idees per a cuinar, consulta la nostra secció de Receptes.