Per a temperar el cos a l'hivern i començar amb els bons propòsits, apunta't esta recepta de Crema de bròcoli amb ametles i prepara-la a casa. I és que en els mesos de fred abellixen les cremes calentes i els plats de cullera com este.
Disfruta de l'exquisit sabor del bròcoli combinat amb el de les ametles triturades i l'atractiva textura que aporten a la crema. Esta és una recepta molt original, tan fàcil que pots cuinar-la sense cap problema. Només cal tindre en compte les nostres indicacions.
Seguix el pas a pas de la recepta de Crema de bròcoli amb ametles
Ingredients:
- 2 brócolis
- ¼ de cebolla
- 50 ml de vino blanco seco
- 40 g de almendras
- 2 dientes de ajo
- 1 rebanada de pan integral
- Sal
- Pimienta negra con molinillo
- Aceite de Oliva
Pas a pas:
1. Pela i talla la ceba tan fina com pugues.
2. Pica l'all.
3. Llava i talla el bròcoli en ramellets.
4. En una paella, amb un poc d'oli, frig a foc lent la ceba i l'all. Rectifica de sal i pebre. Incorpora el vi.
5. Cuina fins que s'evapore l'alcohol.
6. Bull el bròcoli: quan comence a bullir, deixa'l uns 10-15 minuts.
7. Reserva l'aigua de cocció.
8. Tritura el bròcoli juntament amb 30 g d'ametles, la llesca de pa, una miqueta de pebre, la ceba amb l'all i 7 cassons de l'aigua de la cocció. Rectifica de sal. Bat fins que quede una crema més o menys fina segons el teu gust.
9. Torra en una paella amb molt poc d'oli la resta de les ametles.
10. Servix la crema amb les ametles torrades, un rajolí d'oli d'oliva en cru i empolvora amb les restes del bròcoli.
Altres recomanacions
Si et van les sopes, t'agradarà també esta Recepta de sopa minestrone, ideal per a combatre el fred. Si vols conéixer més plats per als teus dinars i sopars, visita la nostra secció de Receptes.