Si busques un bon aliat refrescant per a l'estiu, aprén a preparar un deliciós Batut de pomelo i gingebre. És molt fàcil!
Un batut original i revitalitzant, que combina el sabor cítric del pomelo amb l'aroma del gingebre, al qual s'afig el toc refrescant del gelat d'avena i el caràcter suau de la beguda d'ametles. Tasta'l!
Seguix el vídeo pas a pas de la Recepta de batut de pomelo i gingebre
Si vols aprendre a elaborar esta recepta, ací en tens tots els detalls.
Ingredients per a 1 persona:
- 1 pomelo i mig
- 1 got i mig de beguda d'ametles
- 1 bola de gelat d'avena
- 20 g de gingebre
Pas a pas:
1. Escorre el pomelo.
2. Talla i pela el gingebre.
3. Ratlla el gingebre.
4. Aboca en una batedora el suc de pomelo, la beguda d'ametles, el gingebre i una bola de gelat d'avena.
5. Bat.
6. Servix.
Altres recomanacions
Si busques una altra recepta refrescant, aprén a preparar esta Recepta de gelat de te matcha.