Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".
L'estiu és una època perfecta per a organitzar un menjar divertit i a l'aire lliure amb la teua família o amics. Si estàs pensant a fer alguna barbacoa este estiu, remata’n la preparació amb una bona selecció de salses que faça que tots els comensals es llepen els dits.
Et suggerim que combines les verdures amb cruixent d'avellanes, salsa de plàtan i curri, vinagreta de llima, timó i pinyons o salsa de iogurt. Quatre salses molt apetitoses que aportaran el toc original i irresistible a la teua barbacoa.
Seguix el vídeo de la recepta 4 salses per a la teua barbacoa
Ingredients per a 4/8 persones:
Per a la salsa cruixent d'avellanes
50 g de pa integral
50 g d'avellanes torrades
Mig gra d'all
Per a la salsa de plàtan i curri
150 g de formatge light
15 g de julivert fresc
2 plàtans
Curri al gust
Gotes de llima
Sal
Per a la salsa de iogurt
2 iogurts grecs
1 cogombre
Mix de pebres
Oli
Sal
Per a la vinagreta de llima, timó i pinyons
2 llimes
15 g de timó sec
50 g de pinyons ibèrics
Oli
Per a la barbacoa
Contracuixes desossades
Medallons de rellomello de porc marinat
Hamburgueses de pollastre de camp
Llonganisses de pollastre
Pimentó roig
Tomaca pera
Carlotes
Cabdells d'encisam
Albergina
Oli
Sal
Carbó vegetal
Broquetes de fusta
Pastilles per a encendre foc
Pas a pas:
Seguix a continuació el pas a pas d'esta deliciosa recepta, amb tots els detalls.
Per a la salsa cruixent d'avellanes
1. En una batedora afig el pa, l'all i les avellanes.
2. Tritura.
Per a la salsa de plàtan i curri
1. En una batedora afig el formatge, els plàtans, la llima, el julivert, el curri i la sal.
2. Bat fins que aconseguisques una salsa homogènia.
Per a la salsa de iogurt
1. Talla el cogombre en daus.
2. Afig-ho a un bol amb iogurt.
3. Afig pebre, sal i oli.
4. Mescla.
Per a la vinagreta de llima, timó i pinyons
1. Daura els pinyons.
2. Afig-ho a un bol amb oli.
3. Incorpora el timó, la llima i mescla-ho.
Per a la barbacoa
1. Encén la barbacoa i rostix les verdures.
2. Afig el cruixent d'avellanes a les tomaques.
3. Afig als cabdells la salsa de plàtan i curri.
4. Pela l'albergina i incorpora la salsa de iogurt.
5. Adoba la carlotes i els pimentons amb la vinagreta de pinyons.
6. Sala el rellomello i el pollastre
7. Fes broquetes amb les llonganisses
8. Rostix la carn fins a aconseguir el punt òptim.
El Nadal és època de reunions, retrobaments, dinars i sopars en les quals compartim el temps amb familiars o amics que poden ser inoblidables. Per això és convenient cuidar-los al màxim, sobretot si som els amfitrions.
Per si de cas en estes festes tens convidats per a dinar o sopar, hem preparat una selecció de Receptes de Mercadona amb les quals sorprendràs els teus sers estimats.
L'estiu és una època perfecta per a organitzar un menjar divertit i a l'aire lliure amb la teua família o amics. Si estàs pensant a fer alguna barbacoa este estiu, remata’n la preparació amb una bona selecció de salses que faça que tots els comensals es llepen els dits.
Et suggerim que combines les verdures amb cruixent d'avellanes, salsa de plàtan i curri, vin...
Vols unes idees de Nous Hàbits per als teus esmorzars? Res més bo que este exquisit assortiment de torrades que et presentem, xicotets mossos que servixen d'esmorzar apetible i molt fàcil de preparar en qualsevol moment.
Mira quines receptes tan variades i temptadores: Alvocat amb tomaca seca, Hummus amb oli i llavors de sèsam, Pollastre a la planxa amb xampinyons, Remolatxa amb quinoa, Salmó fu...