Cuatro propuestas clásicas para que obsequies a tus invitados con la copa ideal después de una comida o cena.

Quatre propostes per als teus convidats

27 de desembre de 2019

T'apetix una bona copa per a completar eixe entranyable dinar o sopar? Busques idees per a atendre els teus convidats? Pren nota: hi ha begudes clàssiques que mai passen de moda, i que els teus convidats agraïxen sempre.

Descobrix les novetats en ginebres, whisky i crema irlandesa que tenim en Mercadona!

Quatre propostes clàssiques per a obsequiar els teus convidats amb la copa ideal

Són dates de celebracions importants, i qualsevol de les copes que et suggerim pot ser el coronament perfecte per a una reunió familiar o d'amics en bon ambient i harmonia.

Gintònic

Un valor segur que, ben preparat, mai defrauda els seus partidaris. El secret d'un bon gintònic passa per servir-lo fred, amb la mida justa de ginebra, mesclada amb tònica en proporció 1/4, i amb un toc cítric que refresque i anime el conjunt.

Encara que pots preparar el combinat amb qualsevol ginebra que trobes en els nostres lineals i que siga del teu gust, en este cas et suggerim Gin Blumara, la nostra ginebra floral elaborada amb part d'alcohol procedent del vi Albariño. Elaborada artesanalment amb quinze ingredients botànics.

Tres recomanacions més:

  • Usa la mida del tap per a servir la ginebra.
  • Afig corfa de llima.
  • És recomanable servir esta beguda en una copa de baló o similar.

Gin-tonic de Mercadona.

Gintònic maduixa

Una proposta més dolça per a estes festes és el gintònic de ginebra maduixa. Per a esta preparació de toc exòtic és ideal la nostra ginebra Glivery, molt especial pel color rosa i el sabor de maduixa.

Quasi tot el que s'ha dit anteriorment ens val per a preparar esta copa, però cal tindre en compte que en este cas prescindim de la ratlladura de llima, mesclem la ginebra amb el refresc Llima dolça-llima i afegim unes maduixes per a arredonir el sabor i la imatge del nostre combinat.

Gin-tonic fresa de Mercadona.

Crema irlandesa

Potser els teus convidats preferixen este licor, una mescla de whisky irlandés i crema de llet, més dens, amb un sabor molt marcat, deliciós i inconfusible. Et suggerim una botella d’Irish Cream Royal Swan. Servix esta copa amb gel!

Crema irlandesa de Mercadona

Whisky

Un altre clàssic entre els clàssics. En este cas també servim el whisky amb gel, preferiblement en un got de vidre baix i ample, ja que permet oxigenar la beguda i mantindre el sabor. Un suggeriment: el nostre Whisky Seven Heads farà les delícies dels teus convidats amants d'esta beguda.

Whisky de Mercadona.

Altres recomanacions

Coneixes l'àmplia varietat de begudes que pots trobar en Mercadona?