Preparado de Patata y Cebolla Frita de Mercadona

Preparat de Creïlla i Ceba Fregida de Mercadona

23 de juny de 2017

Si t'encanta la truita, les guarnicions o els regirats amb creïlla, ceba i altres ingredients, ara tens disponible a Mercadona una solució ràpida i fàcil per a preparar aquests plats sense a penes esforç: el preparat de Creïlla i Ceba Fregida de Mercadona.

Avantatges del preparat de Creïlla i Ceba Fregida de Mercadona

El preparat de Creïlla i Ceba Fregida de Mercadona és l'opció més ràpida i fàcil de fer una truita de creïlles, un regirat o una guarnició.

El seu principal avantatge és que ja s'han realitzat els passos previs consistents en pelar la creïlla i la ceba, tallar-les a trossos, calfar l'oli i fregir tot de la forma adequada. Gràcies a açò estalviaràs treball i temps a la cuina.

La Creïlla i Ceba Fregida de Mercadona està preparada i llesta per a utilitzar-se en qualsevol moment. Si vols preparar una truita, solament hauràs de tornar a calfar la mescla, afegir els ous i quallar al gust. En uns pocs minuts estarà llesta per a menjar.

I si el que vols és un regirat o preparar una guarnició, solament has d'afegir els teus ingredients favorits per a la mescla quan estiga calent l'oli, afegir els ous i remoure fins que estiga tot quallat com a tu t’agrade.

Com aprofitar el Preparat de Truita i Ceba Fregida de Mercadona

El Preparat de Truita i Ceba Fregida de Mercadona s'ofereix en oli per a que es mantinga llest per a utilitzar en qualsevol moment. Quan vaja a aprofitar-se per a la preparació d'un plat, s'ha d'escórrer l'oli segons es preferisca.

La quantitat d'ous recomanada per a una ració de Preparat de Truita i Ceba Fregida de Mercadona és de 3 a 4, encara que també pot dependre de les preferències de qui la prepare. Igualment es recomana adobar amb sal al gust.

Ja pots aprofitar la forma més fàcil i ràpida de preparar truites o regirats amb el Preparat de Truita i Ceba Fregida de Mercadona.

Altres recomanacions

Si el que desitges és acompanyar els teus menjars amb una saborosa ració de creïlles, pots provar les Creïlles Grill de Mercadona, unes creïlles cruixents prefregides, llestes per a fregir i cuinar al forn.

Una altra opció molt ràpida de preparar, recomanable per a combinar amb la teua truita o regirat, l'ofereixen les Delícies de Pollastre de Mercadona, trossos de pollastre amb un arrebossat molt cruixent que pots tindre llests en pocs minuts.